Η ώρα της υπέρβασης είναι τώρα!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Πολλάκις έχει λεχθεί τα τελευταία χρόνια από τους διοικούντες της Πάφος FC ότι στόχος είναι η υπέρβαση, που αυτό ισοδυναμεί με είσοδο στην πρώτη εξάδα, διάκριση στο Κύπελλο και γιατί όχι την εξασφάλιση Ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Στην φετινή σεζόν φαίνεται ότι πολλά άλλαξαν στο ΠΑΦΙΤΙΚΟ “στρατόπεδο” και αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, όπου οι “γαλάζιοι” με όμορφο και μοντέρνο ποδόσφαιρο πήραν μία μεγάλη νίκη με σκορ 4-0.

Απόψε το σύνολο του Ντάρκο Μίλανιτς θα αντιμετωπίσει την πολύ δυνατή ομάδα της ΑΕΛ στο “Τσίρειο” στάδιο, με τους ποδοσφαιριστές της ΠΑΦΙΤΙΚΗΣ ομάδας να καλούνται πρωτίστως με την εμφάνιση τους να αποδείξουν σε όλους ότι η νίκη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ δεν ήταν απλά ένα “πυροτέχνημα”, αλλά η εκκίνηση μίας πορείας που θα αλλάξει την ομάδα της Πάφου επίπεδο στην φετινή σεζόν.

Στα θετικά για την Πάφο FC είναι το γεγονός ότι στο αποψινό παιχνίδι στην Λεμεσό θα έχει στο πλάι της τον δωδέκατο της παίκτη, που δεν είναι άλλος από τον κόσμο της. Συγκεκριμένα στην Δυτική εξέδρα του “Τσιρείου” σταδίου αναμένονται 400 ΠΑΦΙΤΕΣ οπαδοί, που με την φωνή και την υποστήριξη τους αναμένεται να σπρώξουν την ομάδα τους προς την υπέρβαση.