Ανώμαλη προσγείωση για την Πάφο FC στο “Τσίρειο” στάδιο

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την ήττα με 4-0 γνώρισε η Πάφος FC για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta στο Τσίρειο στάδιο από την ΑΕΛ.

Το σύνολο του Ντάρκο Μϊλανιτς βρέθηκε από νωρίς στον αγώνα να κυνηγάει το σκορ, καθώς η ΑΕΛ κατάφερε να πάρει προβάδισμα μόλις στο 8ο λεπτό με το ωραίο γυριστό σουτ του Τσεποβιτς.

Απ’ εκεί και έπειτα η Πάφος προσπάθησε να βγάλει αντίδραση και τα κατάφερε σε μεγάλο βαθμό, καθώς οι “γαλάζιοι” έψαχναν για το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό ήρθε στο 33ο λεπτό με τον Κοβάσεβιτς να σκοράρει από την μικρή περιοχή, ωστόσο το VAR “ανακάλυψε” χέρι στην προσπάθεια του Κροάτη να κοντρολάρει την μπάλα.

Σαν να μην έφθανε αυτό για τους φιλοξενούμενους, λίγα λεπτά αργότερα ο Τσεποβιτς με σουτ εντός περιοχής σκόραρε και πάλι για την ΑΕΛ, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Το 2-0 ήταν και αποτέλεσμα α’ μέρους.

Στην επανάληψη παρότι η Πάφος ήταν αυτή που έπρεπε να ψάξει το γκολ, εντούτοις αυτό ήρθε και πάλι από τους γηπεδούχους. Ο Έουλερ με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στο πλεκτό για το 3-0.

Όπως ήταν λογικό, η ΠΑΦΙΤΙΚΗ ομάδα στην συνέχεια επιτέθηκε μαζικά ψάχνοντας το γκολ της μείωσης, όμως αναπόφευκτα άφησε πολλούς κενούς χώρους. Μάλιστα, το γεγονός αυτό το πλήρωσε, καθώς η ΑΕΛ πέτυχε και το τέταρτο γκολ, αυτή την φορά με τον Μάζουρεκ στο 75ο λεπτό.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι δύο ομάδες έριξαν ρυθμούς, με το 4-0 να είναι και τελικό αποτέλεσμα.