Ο Κώστας Μαυράκης ο νέος γυμναστής του ΑΠΟΠ

Από: Γιώργος Γεωργίου

Τον νέο της γυμναστή ανακοίνωσε η καλαθοσφαιρική ομάδα του ΑΠΟΠ.

Διαβάστε περισσότερα στην ανακοίνωση:

Το Σωματείο μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του, με τον κορυφαίο γυμναστή Κώστα Μαυράκη, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα ως εξωτερικός συνεργάτης ανάπτυξης φυσικής κατάστασης για την ομάδα των ανδρών.

Ο Κώστας Μαυράκης γεννήθηκε το 1971 και είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ. Εξειδικεύθηκε εδώ και χρόνια στην βελτίωση φυσικής κατάστασης αθλητών και ομάδων και μυικής ενδυνάμωσης, ενώ έχει συνεργαστεί και με Εθνικές Ομάδες σε αρκετά αθλήματα (Εθνική Ομάδα Νέων Ανδρών, Χάντμπολ) και συλλόγους (Μακεδονικός στην Α1, Ρέθυμνο, ΜΕΝΤ, Αναγέννηση/Φλόγα, Άρης εφηβικό, κατάκτηση πρωταθλήματος Ελλάδας 2012-2013 και 2013-2014, χάλκινο στο Πανελλήνιο, Κορασίδες Άρης, πρωτάθλημα Ελλάδας 2014, Πανόραμα άνοδος Α2 Ανδρών, ΕΝΠ Κύπρος Α1, Στρατώνι, Νικήτη, Ν.Βότσης Γυναίκες Α2 κ.α.).

Θεωρείται ένας από τους κορυφαίους γυμναστές στην Ελλάδα και ο ίδιος, είναι ιδρυτικό μέλος του πρότυπου κέντρου εκγύμνασης Π.Α.Κ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ στη Θεσσαλονίκη.

Ο Κ. Μαυράκης θα προσφέρει τις υπηρεσίες του τόσο στην ανδρική μας ομάδα όσο και στους υπόλοιπους αθλητές και αθλήτριες του Σωματείου μας.