Πάφος FC: Αρχίζει η προπώληση εισιτηρίων για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου η Πάφος FC θα κληθεί να αντιμετωπίσει για τα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta την ομάδα της ΑΕΛ στο «Τσίρειο» στάδιο.

Με ανακοίνωση της η ΠΑΦΙΤΙΚΗ ομάδα ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι η προπώληση εισιτηρίων για το παιχνίδι στη Λεμεσό θα αρχίσει την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε λεπτομέρειες στην ανακοίνωση της Πάφου:

⚽ AEL Limassol 🆚 Pafos FC
🗓️ Δευτέρα / Monday 13/09/2021
🕗 20:00
🏟️ “Τσίρειο” Στάδιο / Tsirio Stadium

Πρώτο επίσημο εκτός έδρας παιχνίδι της νέας σεζόν για την ΠΑΦΟΣ FC, σε έναν αγώνα που θα μας βρει όλους στη Λεμεσό και το Τσίρειο Στάδιο!

Η προπώληση των εισιτηρίων αρχίζει από αύριο Πέμπτη 9/09 στα νέα γραφεία της ομάδας μας στον κυκλικό κόμβο των Τάφων των Βασιλέων.
Ωράριο Προπώλησης:
Πέμπτη 9/09: 09.00-17.00
Παρασκευή 10/09: 09.00-17.00

Εισιτήρια ΔΕΝ θα προπωλούνται στα ταμεία του γηπέδου.

Online Ticketing:Εισιτήρια προπωλούνται και ηλεκτρονικά απο αύριο στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Οι φίλαθλοι της ΠΑΦΟΣ FC θα έχουν στη διάθεση τους τη Δυτική κερκίδα και οι φίλαθλοι της ΑΕΛ την Ανατολική.

Παρακαλούμε τους φίλαθλους της ΠΑΦΟΣ FC, να συμπεριφέρονται στα παιχνίδια με κόσμιο τρόπο και να τηρούν όλες τις οδηγίες των επιτηρητών και των Αρχών Ασφαλείας του Σταδίου, για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την αποφυγή οποιασδήποτε τιμωρίας για την ομάδα μας.

** Για την αγορά εισιτηρίου και παρακολούθησης των αγώνων του Κυπριακού Πρωταθλήματος, είναι απαραίτητη η έκδοση κάρτας φιλάθλου!
*** Παιδιά κάτω των 12 ελεύθερη είσοδος. Έφηβοι 12-15 ετών αναγκαίο το Rapid Test 72 ωρών ή Safe Pass. Για άτομα άνω των 16 ετών και ενήλικες είναι απαραίτητος ο Πλήρης Εμβολιασμός ή Πρώτη δόση εμβολιασμού και πάροδος 3 εβδομάδων ή αν έχετε ασθενήσει με COVID-19 τους 6 τελευταίους μήνες ή αν για αποδεδειγμένο ιατρικό λόγο αδυνατούν να εμβολιαστούν γίνεται αποδεχτό το Rapid Test 72 ωρών.