ΑΠΟΠ: Έσκασε η «ΒΟΜΒΑ» Ντόρσεϊ!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής έφθασε ο ΑΠΟΠ!

Συγκεκριμένα η ομάδα της Πάφου απέκτησε και επίσημα τον πολύπειρο Αμερικανό σέντερ Τζόι Ντόρσεϊ !

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΑΠΟΠ:

ΒΟΜΒΑ με Dorsey στον ΑΠΟΠ! 💣💣

Ο ΑΠΟΠ αλλάζει επίπεδο και έχει πλέον πρωταγωνιστικές βλέψεις, όντας στη ευχάριστη και τιμητική θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον διεθνούς εμβέλειας καλαθοσφαιριστή, Joey Dorsey!
Έναν παίκτη-θρύλο που έχει διαπρέψει σε παγκόσμιο επίπεδο κι έρχεται για να αλλάξει τις ισορροπίες με την ηγετική του στόφα στην ομάδα μας.

Who is who
Οι συστάσεις είναι περιττές για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του σωματείου μας. Ο Αμερικανός σέντερ είναι 37 ετών και έχει ύψος 2.06μ. Αποφοίτησε από το φημισμένο κολέγιο του Memphis και το 2008 επιλέχθηκε στο νούμερο 33 του Draft του ΝΒΑ από τους Portland Blazers. Αγωνίστηκε στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη μέχρι το 2011, φορώντας τις φανέλες των Ηοuston Rockets, Sacramento Kings και Toronto Raptors, πριν μετακομίσει στην Ευρώπη όπου ξεκίνησε τη χρονιά Caja Laboral (σ.σ. σημερινή Baskonia) και τον Δεκέμβρη μετακόμισε στον Ολυμπιακό του Dusan Ivkovic, κατακτώντας την Euroleague στην Κωνσταντινούπολη καθώς και το πρωτάθλημα Ελλάδας μετά από 15 ολόκληρα χρόνια, έχοντας κομβικό ρόλο στη «μεταμόρφωση» των τότε Πρωταθλητών Ευρώπης.

Ακολούθως έπαιξε στην Τουρκία και την Gaziantep για να επιστρέψει το 2013 στην Euroleague για λογαριασμό της Barcelona. Ακολούθησε η νέα παρουσία του στο ΝΒΑ και στους Houston Rockets και στη συνέχεια Galatasaray και επιστροφή στην Barcelona. Μετά την τελευταία του αποχώρηση από τους Καταλανούς βρέθηκε στην τουρκική Balıkesir και στον Πανιώνιο, βοηθώντας τον να παραμείνει στην κατηγορία.
Επόμενος σταθμός του ήταν η γερμανική Syntainics MBC, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήρθε στην Κύπρο πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Καλωσορίζουμε τον Joey και του ευχόμαστε μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες στην ομάδα μας‼️‼️