Δοκιμάζεται στην Σλοβακία απόψε η Κύπρος μας!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Τον 6o της αγώνα στον 8ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2022 δίνει απόψε η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών. Αντίπαλος της στην Μπρατισλάβα στις 21;45 η Εθνική Σλοβακίας σε αγώνα που θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΡΙΚ. 

Στον τρίτο της αγώνα σε διάστημα λιγότερο από μια εβδομάδα, η Εθνική μας θα προσπαθήσει απόψε να κλείσει αυτό τον κύκλο των τριών αγώνων με θετικές εντυπώσεις και βαθμολογικό κέρδος, κάτι που δήλωσε χθες και ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Νίκος Κωστένογλου. 

Η προετοιμασία ολοκληρωθηκε χθες βράδυ χωρίς προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Νίκου Κωστενόγλου.

Οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές: Νεόφυτος Μιχαήλ, Κωνσταντίνος Παναγή, Δημήτρης Δημητρίου, Κωνσταντίνος Σωτηρίου,  Ανδρέας Καρώ, Μάριος Αντωνιάδης, Φάνος Κατελάρης, Θωμάς Ιωάννου,  Πάρης Ψάλτης, Νικόλας Παναγιώτου, Νικόλας Ιωάννου, Ανδρέας Αβραάμ, Κωστάκης Αρτυματάς,Μιχάλης Ιωάννου, Χαράλαμπος Κυριάκου, Γρηγόρης Κάστανος, Μαρίνος Τζιωνής, Αλεξάντερ Γκόγκιτς, Δημήτρης Χριστοφή, Ονησίφορος Ρουσιάς, Δημήτρης Θεοδώρου, Ιωάννης Πίττας, Μάριος Ηλία, Λοϊζος Λοϊζου, Φώτης Παπουλής, Παναγιώτης Ζαχαρίου.
Διαιτητής ορίστηκε ο Aliyar Aghayev από το Αζερμπαϊτζάν. 

Μετά από πέντε αγώνες, η Εθνική μας έχει πάρει 4 βαθμούς ενώ η Σλοβακία βρίσκεται στους 6 βαθμούς. Για την 6η αγωνιστική στον όμιλο μας, σήμερα η Ρωσία θα υποδεχθεί τη Μάλτα και η Κροατία τη Σλοβενία, επίσης στις 21:45.