Νέα σημαντική μεταγραφή για τον ΑΠΟΠ!!!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Συνεχίζει με εντυπωσιακό τρόπο την ενίσχυση της ομάδα Ανδρών του ΑΠΟΠ.

Αυτή την φορά η ΠΑΦΙΤΙΚΗ ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του πολύπειρου Αμερικάνου καλαθοσφαιριστή Tywain McKee.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του ΑΠΟΠ:

Εκτόξευση με McKee!

Ο ΑΠΟΠ αλλάζει διαρκώς επίπεδο και έχει την τιμή και τη χαρά να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με έναν ακόμη ευγνωσμένης αξίας ξένο καλαθοσφαιριστή. Ο Tywain McKee (1.88μ) αποτελεί το νέο μέλος της οικογένειάς μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Ο Αμερικανός παίκτης γεννήθηκε στην Philadelphia των ΗΠΑ το 1986 κι αφού αποφοίτησε με εντυπωσιακά στατιστικά από το Coppin State, προκάλεσε αίσθηση με την παρουσία του την Αυστραλία. Έκτοτε άρχισε η απογείωση στην καριέρα του καθώς έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής στη Βαλτική Λίγκα με την Μινσκ από τη Λευκορωσία, κερδίζοντας μεγάλα συμβόλαια σε υπερδυνάμεις του ρωσικού μπάσκετ όπως η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και η Ούνικς Καζάν, συμμετέχοντας παράλληλα στο Eurocup.

Επί σειρά ετών παρέμεινε στην «αφρόκρεμα», παίζοντας στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης για λογαριασμό ομάδων όπως η Hapoel Jerusalem (Iσραήλ), η Oldenburg ( Γερμανία), η Le Mans (Γαλλία), η Τurk Telekom (Toυρκία), Ηapoel Tel Aviv (Ισραήλ), η Σολέ (Γαλλία) και η King Szczecin (Πολωνία), πριν μετακομίσει τη σεζόν 2018-2019 στην Ελλάδα και στον Πανιώνιο, όπου ήταν καταλύτης στην παραμονή του την Α1. Την τελευταία διετία έπαιξε με μεγάλη επιτυχία στην Monastir (Τυνησία) και την Borisfen (Λευκορωσία), ενώ πλέον θα κοσμεί με την παρουσία του τα κυπριακά γήπεδα με τη φανέλα του ΑΠΟΠ.

Αξίζει να σημειωθεί πως έχει αναδειχθεί MVP της αγωνιστικής στο Eurocup, ενώ στο παλμαρέ του υπάρχουν ένα Κύπελλο Ρωσίας, ένα Πρωτάθλημα Ισραήλ κι ένα Κύπελλο Γαλλίας. Η παρουσία του ανεβάζει επίπεδο το σωματείο μας καθώς πρόκειται για έναν πλέι μέικερ-κομπιούτερ με απίστευτες παραστάσεις από το ελίτ επίπεδο που θα συμβάλει με την παρουσία του στην εξέλιξη και των νεαρών παικτών μας.

Καλώς ήρθες Tywain McKee!!!