Εισιτήρια για τον αγώνα Κύπρου – Ρωσίας

Από: Γιώργος Γεωργίου

Στις 4 Σεπτεμβρίου στηρίζουμε την Εθνική μας ομάδα, στηρίζουμε την ομάδα που μας ενώνει!  Το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει στις 19:00 στο ΓΣΠ τη Ρωσία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 και με την στήριξη του κόσμου, θα διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα. 

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα εδώ: https://tickets.stadium-360.net/cfa/login

Λεπτομέρειες για τα εισιτήρια

-Γενική Είσοδος: 10 ευρώ
-Οικογενειακό πακέτο για ανατολική κερκίδα:15 ευρώ
-Παιδιά κάτω των 14 ετών: δωρεάν
-Δυτική κερκίδα άνω διάζωμα: 20 ευρώ

Σημειώση: Στο άνω διάζωμα της δυτικής κερκίδας δεν θα υπάρχουν δωρεάν παιδικά εισιτήρια.

Προϋποθέσεις αγοράς εισιτηρίου:
-Για πρόσωπα ηλικίας 16 ετών και άνω που είτε έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα  και κατέχουν πιστοποιητικού εμβολιασμού για την ασθένεια του COVID-19 τουλάχιστον με τη μία δόση και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων μετά την ημερομηνία εμβολιασμού, είτε αποδεικτικού στοιχείου αποδέσμευσης στις περιπτώσεις προσώπων που νόσησαν με την ασθένεια του COVID-19 και νοουμένου ότι δεν έχει παρέλθει διάστημα έξι μηνών από την ημερομηνία δειγματοληψίας της αρχικής τους διάγνωσης.

-Πρόσωπα ηλικίας 12 έως 15 ετών τα οποία προσκομίζουν αρνητική εργαστηριακή εξέταση ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών.

-Πρόσωπα ηλικίας 16 ετών και άνω που δεν δύνανται να εμβολιαστούν λόγω ιατρικού προβλήματος, τα οποία προσκομίζουν σχετική ιατρική βεβαίωση, όπως καθορίζεται από τις τελευταίες οδηγίες του Υπουργείου Υγείας καθώς και αρνητική εργαστηριακή εξέταση ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19  με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών.

Επίσης, είναι απαραίτητη η κάρτα φιλάθλου για όλα τα άτομα άνω των 14 ετών.
Βάσει του πρωτοκόλλου της UEFA, απαγορεύεται η μετακίνηση φιλάθλων στους αγώνες. Ρώσοι, που διαμένουν μόνιμα στην Κύπρο, είναι πλήρως εμβολιασμένοι και έχουν κάρτα φιλάθλου, μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για το Βόρειο πέταλο.