Δοκιμάζεται στην Μάλτα απόψε η Εθνική μας

Από: Γιώργος Γεωργίου

Τον τέταρτο της αγώνα στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 δίνει απόψε η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών. Παίζει εκτός έδρας με τη Μάλτα σε αγώνα που θα αρχίσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΡΙΚ. 

Η ομάδα μας θα επιδιώξει απόψε να πάρει τη νίκη και να κάνει επτά τους βαθμούς της στον όμιλο. Ασφαλώς ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος, όμως, όπως τόνισε και στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής Νίκος Κωστένογλου, οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, με τηνσυμπεριφορά και τη νοοτροπία τους, μας επιτρέπουν να είμαστε αισιόδοξοι. 

Οι ποδοσφαιριστές που είναι διαθέσιμοι για τον αποψινό αγώνα:

Νεόφυτος Μιχαήλ, Κωνσταντίνος Παναγή, Δημήτρης Δημητρίου, Κωνσταντίνος Σωτηρίου,  Ανδρέας Καρώ, Μάριος Αντωνιάδης, Φάνος Κατελάρης, Θωμάς Ιωάννου,  Πάρης Ψάλτης, Νικόλας Παναγιώτου, Νικόλας Ιωάννου, Ανδρέας Αβραάμ, Κωστάκης Αρτυματάς,Μιχάλης Ιωάννου, Χαράλαμπος Κυριάκου, Γρηγόρης Κάστανος, Μαρίνος Τζιωνής, Αλεξάντερ Γκόγκιτς, Δημήτρης Χριστοφή, Ονησίφορος Ρουσιάς, Δημήτρης Θεοδώρου, Ιωάννης Πίττας, Μάριος Ηλία, Λοϊζος Λοϊζου, Φώτης Παπουλής, Παναγιώτης Ζαχαρίου, Πιέρος Σωτηρίου,.
Ο αγώνας Μάλτα – Κύπρος είναι για τον 8ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ, στο πλαίσιου του οποίου, η Ρωσία υποδέχεται την Κροατία και η Σλοβενία τη Σλοβακία.

Διαιτητής ορίστηκε ο Ιταλός Φάμπιο Μαρέσκα ενώνα σημειωθεί πως, από αυτή την αγωνιστική, σε όλους τους αγώνες των προκριματικών του Μουντιάλ θα υπάρχει VAR.