Παρέμβαση του Δημοτικού Συμβούλου Γ. Κουνά για το γήπεδο του Μουττάλου

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με επιστολή του στον Δήμαρχο Πάφου και τον Πρόεδρο του ΚΟΑ, ο Δημοτικός Σύμβουλος Πάφου Γιώργος Κουνάς ζητά άμεσα την αντικατάσταση του τάπητα στο Δημοτικό Γηπέδου Μουττάλου, μετά και τις καταγγελίες του προέδρου του Προμηθέα Μουττάλου Αλέξη Παπαπέτρου στην ιστοσελίδα μας (ΔΕΣ ΕΔΩ).

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή του:

Κατεπείγον Πάφος,23/8/2021
Δήμαρχο Πάφου
κ. Φαίδωνα Φαίδωνος,
Πρόεδρο ΚΟΑ
κ. Αντρέα Μιχαηλίδη,

Αξιότιμοι κύριοι,
Αναφορικά με τα πρόσφατα παράπονα/καταγγελίες του προέδρου του προσφυγικού σωματείου Προμηθέας της συνοικίας Μουττάλου κ. Αλέξη Παπαπέτρου που είδαν το φώς της δημοσιότητας, σας ενημερώνω ότι έχω επισκεφθεί το γήπεδο και έχω διαπιστώσει ότι ο τάπητας βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση.

Δεν είμαι ειδικός για να γνωρίζω για την επικινδυνότητα στην υγεία των ποδοσφαιριστών/ αθλητών που το χρησιμοποιούν καθημερινά, μεταξύ αυτών και πολλά παιδιά.

Αλλά μπορώ να αντιληφθώ την ζημιά που θα συμβεί εάν ένας αθλούμενος, πέσει στο δάπεδο ως επακόλουθο της κακής κατάστασης που βρίσκεται ο τάπητας, παρά την συντήρηση που γίνεται κατά καιρού και τις προσπάθειες του αρμόδιου λειτουργού.

Η ζωή του συγκεκριμένου τάπητα από ότι γνωρίζω διαρκεί 8 με 9 χρόνια. Ο συγκεκριμένος βρίσκεται εγκατεστημένος στο συγκεκριμένο γήπεδο πάνω από 11 έτη. Όπως εύκολα αντιλαμβάνεστε δεν υπάρχουν αλλά περιθώρια συντήρησης.

Παρακαλώ όπως μεριμνήσετε για την αντικατάσταση του τάπητα αλλά και βελτίωση του γηπέδου το οποίο χρησιμοποιείτε από αρκετές ομάδες της πόλης μας.

Είμαι στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστεί και συντονισμό.

Με εκτίμηση,
Γιώργος Κουνάς
Δημοτικός Σύμβουλος
ΑΚΕΛ Αριστερά Νέες- Δυνάμεις