Τεράστια προσθήκη για τον ΝΟΠ- Ρώσοι υπερπροπονητές στη φαρέτρα του

Από: Μαρίνα Σταύρου

Μεγάλη επιτυχία πρέπει να θεωρείται για τον Ναυτικό Όμιλο Πάφου η πρόσληψη του ζεύγους Ρώσων προπονητών Konstantin Zubachev και Ekaterina Zubacheva.

Οι δυο προπονητές ήρθαν στην Κύπρο με πλούσιο βιογραφικό και έντονη παρουσία στα πεπραγμένα της Ολυμπιακής Επιτροπής Κολύμβησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Χαρακτηριστικότερο που αξίζει ιδιαίτερης αναφοράς είναι οτι ο Konstantin ήταν μέλος της προπονητικής ομάδας της Ρωσίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο, Λονδίνο, Ριο και Τόκιο.

Η Ekaterina Zubacheva το 2004 ήταν μέλος και αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης της Ρωσίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Το 2003, 2007 και 2015 αγωνίστηκε με την εθνική Ρωσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο Υδατοσφαίρισης. Η μεγαλύτερη επιτυχία της είναι η κατάκτηση του Χάλκινου μεταλλίου το 2003 και 2007 με την Εθνική Ρωσίας στο Παγκόσμιο Παγκόσμιο Κύπελλο Υδατοσφαίρισης.

Οι δυο προπονητές μαζί με τον παλιό αθλητή του Ομίλου, Αλέξανδρο Γεωργίου, κάτοχο πτυχίου ΤΕΦΑ Αθηνών με ειδικότητα στην Υδατοσφαίριση θα αναλάβουν τη νέα πορεία προς την κορυφή του Κυπριακού Πόλο.