Ξέρετε τι κοινό έχουν Λιονέλ Μέσι και Γιώργος Βασιλείου;

Από: Μαρίνα Σταύρου

Αλήθεια θα διερωτάται κανείς προς τι ο τίτλος; Ο ένας μεσουρανεί στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ο άλλος τώρα “ανοίγει τα φτερά του” με μια μεταγραφή σε ομάδα πρώτης κατηγορίας μόλις στα 19 του χρόνια με στόχο να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά και να δείξει τι μπορεί να κάνει.

Ο μικρός από τη Χλώρακα μπορεί να μη συγκρίνεται με τον Αργεντίνο σούπερ σταρ έχει όμως πίσω του μια οικογενειακή παράδοση δεκαετιών, από τον παππού Κόκο μέχρι τον πατέρα Βίκτωρα και τους θείους Νίκο και Πανίκο που όλοι τους γνωστοί με το προσωνύμιο “Σαρκάνης” φόρεσαν τα γάντια του τερματοφύλακα στις ομάδες που αγωνίστηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία, κυρίως στην γενέτειρα τους Χλώρακα και τον Ακρίτα.

Τώρα προς τι ο τίτλος; Φυσικά δεν πρόκειται για κάτι περισσότερο από τον αριθμό της φανέλας των δυο, του Λιονελ στην Παρί και του Γιώργου στην Δόξα Κατωκοπιάς, τον αριθμό 30! Μακάρι ο μικρός να έχει ευκαιρίες και να μεγαλουργήσει στο κυπριακό ποδόσφαιρο, το αξίζει και θα το κυνηγήσει όσο τίποτα άλλο!

Εμείς στο AthlitikaPress του ευχόμαστε υπομονή, πολύ σκληρή δουλειά και ταπεινότητα, όλα τα άλλα θέλουν τον χρόνο τους και θα γίνουν, είμαστε σίγουροι!