Συνεχίζει στον ΑΠΟΠ ο Γιώργος Πορφυρίδης!

Στην ανδρική ομάδα του ΑΠΟΠ θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο ταλαντούχος καλαθοσφαιριστής Γιώργος Πορφυρίδης!

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση του ΑΠΟΠ:

Ανανεωμένη δυναμική με Πορφυρίδη!!!

Ο Α.Π.Ο.Π ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια με τον διεθνή καλαθοσφαιριστή Γιώργο Πορφυρίδη, ο οποίος με τη σειρά του, θα ενισχύσει την φετινή προσπάθεια της ομάδας στην Basket League.

Ο Γιώργος Πορφυρίδης, ο οποίος αναδείχθηκε μέσα από το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ακαδημίας του Α.Π.Ο.Π, υπήρξε στο παρελθόν βασικό μέλος της Εθνικής Κ16 ενώ πλέον συνεχίζει στην Κ20 (της Εθνικής μας ομάδας).

Ο νεαρός ταλαντούχος Καλαθοσφαιριστής, οδήγησε την εφηβική μας ομάδα αήττητη μέχρι τα playoffs του Πρωταθλήματος ενώ με την ανδρική ομάδα, υπήρξε ένας από τους πρωταγωνιστές της κατάκτησης του Κύπελλου της Β1 Κατηγορίας 2018-2019.

Τη χρόνια που μας πέρασε, ο Γιώργος Πορφυρίδης, υπήρξε σημαντικό γρανάζι της ανδρικής ομάδας του ΑΠΟΠ, η οποία ομολογουμένως, πραγματοποίησε την καλύτερη της πορεία στη Ά Κατηγορία μέχρι και σήμερα.

Πλην όμως από τα “καλαθοσφαιρικά” του καθήκοντα, ο Γιώργος, θα αρχίσει τo τρέχον ακαδημαικό έτος, τη φοίτηση του στο Πανεπιστήμιο “Νεάπολις”, καθώς το Σωματείο μας, του έχει εξασφαλίσει πλήρη υποτροφία μέχρι και την απόκτηση του πτυχίου του!

Ευχόμαστε στον Γιώργο, Καλή Σταδιοδρομία!