Μεταγραφική ΒΟΜΒΑ με Τυνήσιο διεθνή από την Πέγεια!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Σε μία τεράστια μεταγρφική κίνηση προχώρησε η ομάδα της Πέγειας 2014!

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του Χάρη Αρκαδίου έκανε την υπέρβαση, αποκτώντας τον διεθνή 24χρονο Τυνήσιο ποδοσφαιριστή Habib Oueslati.

Πρόκειται για μεσοεπιθετικό ποδοσφαιριστή, που στην περυσινή σεζόν αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της χώρας του με την φανέλα της Sfaxien.

Δείτε βίντεο με τις ικανότητες του ποδοσφαιριστή:

Διαβάστε την ανακοίνωση της Πέγειας:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πέγειας 2014 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 24άχρονου διεθνή Τυνήσιου, με Γαλλική υπηκοότητα, HABIB OUESLATI.

Μας βρίσκει πολύ χαρούμενους και ικανοποιημένους που καταφέραμε να φέρουμε στη Κύπρο και στην Πέγεια ένα τέτοιο τεράστιο ταλέντο, ένα τέτοιο εξαιρετικό ποδοσφαιριστή. Είναι μια τεράστια, σπουδαία μετεγγραφή για την ομάδα μας και είναι ένας ποδοσφαιριστής διαμάντι για αυτή την κατηγορία, ένας ποδοσφαιριστής που είναι σίγουρα για πιο ψηλά πράγματα και σίγουρα για Ά κατηγορία.

Ο HABIB OUESLATI χαρακτηρίζεται ένα τεράστιο ταλέντο που παρακολουθείται από μεγάλους συλλόγους συνεχώς.Έχει αγωνιστεί σε μεγάλους συλλόγους όπως η LYON, η ANGERS, και η CS SFAXIEN της Τυνησίας.

Είναι διεθνής με την ομάδα της Τυνησίας και αυτή την στιγμή η αξία του στο transfermarkt είναι στις €400,000.

Είναι ένας εξαιρετικός τεχνίτης, γρήγορος ποδοσφαιριστής με δολοφονικό αριστερό πόδι και εξαιρετικές μεταβιβάσεις και αγωνίζεται πρωτίστως σαν δεκάρι και στα φτερά της επίθεσης.

Πραγματικά είναι μια τεράστια, σπουδαία μετεγγραφή για την ομάδα μας και είμαστε σίγουροι ότι ο HABIB με τις σπουδαίες ικανότητες του και το ταλέντο του θα μαγέψει και θα κοσμεί τα γήπεδα της Κύπρου.

HABIB σε καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια της Πέγειας και σου ευχόμαστε ότι καλύτερο και κάθε επιτυχία στην νέα ποδοσφαιρική χρονιά.