Σάντρο Πέρκοβιτς (Ακρίτας): “Περιμένουμε ακόμη κάποιους παίκτες-κλειδιά”

Δηλώσεις στο “ΑthlitikaPress” έκανε μετά το τέλος του χθεσινού φιλικού αγώνα απέναντι στην Πέγεια ο προπονητής του Ακρίτα Χλώρακας Σάντρο Πέρκοβιτς.

Διαβάστε αναλυτικά όσα μας δήλωσε:

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει ο Ακρίτας Χλώρακας στην φετινή σεζόν. Μπορείς να μας πεις λίγα λόγια για το πλάνο σας;

“Το πλάνο μας είναι να έχουμε πιο νενανική ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα έχουν προοπτική να εξελιχθούν, ούτως ώστε να αγωνιστούν στην Α’ Κατηγορία”.

Ξέρετε ποιο είναι το επίπεδο της Β’ Κατηγορίας της Κύπρου και κατά πόσο θεωρείτε ότι μόνο με νεαρούς ποδοσφαιριστές ο Ακρίτας θα έχει την δυνατότητα να επιβιώσει σ’ αυτήν;

“Γνωρίζω πάρα πολλά για την Β’ Κατηγορία, καθώς όταν εργαζόμουν στην ομάδα της Πάφος FC στο παρελθόν αγωνιστήκαμε κάποια παιχνίδια απέναντι σε ομάδες της Β’ Κατηγορίας. Τότε αναλύσαμε αυτές τις ομάδες και από την ημέρα που έμαθα ότι θα είμαι ο νέος προπονητής του Ακρίτα, είδα το 80% των περυσινών αγώνων του. Σε αυτά τα ματς είδα πόσο δύσκολη είναι αυτή η κατηγορία και το επίπεδο των ποδοσφαιριστών. Φυσικά δεν είναι εύκολο να αγωνιζόμαστε μόνο με νεαρούς παίκτες. Το πλάνο μας είναι να έχουμε 4-5 ποδοσφαιριστές έμπειρους που θα ηγηθούν της ομάδας, ούτως ώστε να βοηθηθούν και οι νεαρότεροι για να εξελιχθούν νωρίτερα”.

Η προετοιμασία σας κυλά όπως αρχικά είχατε προγραμματίσει;

“Όλα κυλάνε όπως αρχικά σκοπεύαμε. Έχουμε πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές που είναι υπό δοκιμή και δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμη το ρόστερ μας. Περιμένουμε ακόμη κάποιους παίκτες-κλειδιά. Προπονούμαστε καθημερινά δύο φορές την ημέρα και το θετικό είναι ότι δεν είχαμε κάποιο σοβαρό τραυματισμό μέχρι τώρα”.