Ν.Ο. Πάφου: Γνωρίστε τον προπονητή Αλέξανδρο Γεωργίου

Από: Γιώργος Γεωργίου

Μέσω ανακοίνωσης, ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου παρουσιάζει τον προπονητή Κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης του Ομίλου Αλέξανδρο Γεωργίου.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Σήμερα θα σας μεταφέρουμε στα παρασκήνια, για να γνωρίσετε ακόμη ένα από τα δικά μας παιδιά, τον Αλέξανδρο Γεωργίου που είναι ένας από τους προπονητές Κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης του Ομίλου.

Γεννήθηκε το 1994 στην Πάφο. Από την ηλικία των 10 χρονών εντάχθηκε στις ακαδημίες κολύμβησης και από τα 14 μέχρι τα 18 του χρόνια άνηκε στην ομάδα Υδατοσφαίρισης του Ομίλου.

Τώρα διδάσκει με τον ίδιο ζήλο, αγάπη, υπομονή και επίμονη τα παιδιά σας. Τα παιδιά μας!

Μετά την στρατιωτική του θητεία μετέβη για σπουδές στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑ Αθηνών με ειδικότητα στην κολύμβησης και στην Υδατοσφαίριση. Είναι άτομο με υψηλό ενδιαφέρον στην προπονητική, έχει πάθος και αγάπη για τις σπουδές του και ευελπιστεί με σκληρή δουλεία να διαπρέψει.

Είναι υπομονετικός, συνεργάσιμος, δίκαιος και αγαπητός στα παιδιά. Από το Μάιο του 2021 μέχρι και σήμερα προπονεί όλες τις ηλικιακές ομάδες του Ομίλου και έχει βοηθήσει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του τμήματος της κολύμβησης.

Από τον Σεπτέμβριο εκτός από μέλος της Ομάδας προπονητών του τμήματος Κολύμβησης θα είναι και μέλος της Ομάδας προπονητών του τμήματος Υδατοσφαίρισης του Ομίλου. Με αυτό τον τρόπο αυτό οι αθλητές μας θα έχουν μια συνέχεια. Τα τμήματα Κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης θα μπορούν να συνεργάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Συνεργάζεται άριστα με τον προπονητή του Ομίλου μας Αναστάσιο Ναζλίδη στις προπονήσεις των παιδιών μας, βελτιώνοντας τις προσωπικές επιδόσεις τους αλλά και επιτυχίες του Ομίλου μας.

Είμαστε περήφανοι για την πορεία του αλλά και χαρούμενοι που ανήκει πλέον στην μεγάλη οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Πάφου.

Αλέξανδρε σε ευχαριστούμε και σε καλωσορίζουμε!