Έτοιμα τα διαρκείας της Πάφου- Και ο Ακρίτας Χλώρακας στο …κόλπο

Από: Μαρίνα Σταύρου

Ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και η Διοίκηση της ΠΑΦΟΣ FC είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021/2022.Στόχος για τη νέα αγωνιστική περίοδο να κάνουμε ακόμη ένα βήμα πιο μακριά και να προσπαθήσουμε να βάλουμε την Πάφο μας, στους μεγάλους του Κυπριακού Ποδόσφαιρου.Η μαζική παρουσία των φιλάθλων μας σε κάθε αγώνα και η στήριξη του κόσμου της ομάδας, προς τη Διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία, είναι το σημαντικότερο στοιχείο για να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε το όραμα μας. Καλούμε λοιπόν όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας, όλους τους Παφίτες, να ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας και να δώσουν πρώτοι το έναυσμα για μια πετυχημένη νέα σεζόν.Καλούμε επίσης, την τοπική κοινωνία της Πάφου, τις Αρχές , τους επισήμους και τους επιχειρηματίες της πόλης μας, να μας συμπαρασταθούν και να γίνουν συνεργάτες και συνεταίροι μας σε αυτό τον μεγάλο αγώνα που κάνουμε, να ανεβάσουμε την ομάδα μας της πόλης μας, στα ψηλότερα σκαλιά του Κυπριακού Ποδοσφαίρου.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα αγωνιστική περίοδο, αρχίζει σήμερα! Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια ως εξής:Καθημερινές, Δευτέρα έως και Παρασκευή 9:00 με 17:00– Γραφεία ΠΑΦΟΣ FC: Αρίσταρχου 7, Κυκλικός Κόμβος Τάφων των Βασιλέων– Τηλεφωνικές παραγγελίες στο 26221500

Κατηγορίες Εισιτηρίων Διαρκείας και Τιμές:– VIP: €240 – Κεντρικός Χώρος / Καλυμμένη Περιοχή – Χώρος μη καπνιζόντων – STANDARD: €210 – Αριστερά & Δεξιά της Κεντρικής– YOUTH: €170 (Μαθητικά εισιτήρια για άτομα κάτω των 20 ετών)– KIDS: €30 Παιδικά (Κάτω των 14 ετών)Ειδικές τιμές και εκπτώσεις για ήδη κατόχους, οικογένειες, γονείς παιδιών της Ακαδημίας και άλλες κατηγορίες! Οι Κάρτες Διαρκείας συμπεριλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας για το Πρωτάθλημα και όλους τους εντός έδρας αγώνες του Κυπέλλου Κύπρου πλην του τελικού.

Επίσης στα πλαίσια της ευρύτερης συνεργασίας της ομάδας μας με την ομάδα του Ακρίτα Χλώρακας, όσοι επιθυμούν μπορούν, με ένα επιπλέον αντίτιμο των €30, να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας της ομάδας του Ακρίτα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Κλείνοντας η Διοίκηση της ομάδας μας κρατώντας την υπόσχεση προς τους περσινούς κατόχους Καρτών Διαρκείας, μέχρι και τη Δευτέρα 2/8/2021 θα δέχεται αιτήσεις για ΔΩΡΕΑΝ ανανέωση για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2021/22!