Πολύ καλή παρουσία των νεαρών κολυμβητών του Ν.Ο. Πάφου στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα

Από: Γιώργος Γεωργίου

Αισθητή την παρουσία τους έκαναν οι νεαροί Κολυμβητές του Ναυτικού Ομίλου Πάφου στο Παγκύπριο πρωτάθλημα Κολύμβησης μικρών κατηγοριών που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα για παιδιά γεννηθέντα από το 2009 μέχρι το 2012.

Διαβάστε λεπτομέρειες στην ανακοίνωση του Ν.Ο. Πάφου:

Στις 09 και 10 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε το Παγκύπριο πρωτάθλημα κολύμβησης μικρών κατηγοριών για τα παιδιά γεννηθέντα από το 2009 μέχρι το 2012 στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λευκωσίας. Ο Όμιλος μας συμμετείχε με 25 Κολυμβητές και κολυμβήτριες.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μικρούς μας κολυμβητές, της προαγωνιστικής κατηγορίας, για τη συμμετοχή τους. Η απόδοση τους ήταν εξαιρετική με ατομικά ρεκόρ και υψηλές θέσεις στις κατατάξεις των κατηγοριών.

Τέλος τα συγχαρητήρια ανήκουν και προπονητή του Ομίλου μας Αναστάσιο Ναζλίδη που πίστεψε σε αυτά τα παιδιά εν καιρώ πανδημίας και τα προπόνησε με ζήλο.

Το επόμενο ραντεβού μας είναι στις 14 με 18 Ιουλίου 2021 και αφορά το πρωτάθλημα κατηγοριών για τα παιδιά γεννηθέντα το 2003 μέχρι το 2008 του Ομίλου.Το μεγαλύτερο ευχαριστώ, αξίζει στους γονείς των κολυμβητών, οι οποίοι υπομένουν στις αντιξοότητες, επιμένουν να στηρίζουν τα παιδιά τους και να ακολουθούν τον όμιλο μας, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Τα παιδιά που συμμετείχαν είναι:

ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΑΛΚΙΝΟΣ, ΓΙΑΝΝΟΥ ΣΑΠΦΩ, ΜΕΡΕΖΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ARUTYUNYAN RAFAEL, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΤΡΕΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΝΗΣΙΦΟΡΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΟΥΡΤΣΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΕΙΡΑΝΙΔΟΥ ΝΕΦΕΛΗ ΜΑΝΩΛΗ ΟΛΓΑ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΚΑΡΟΜΕΝΟΥ ΣΤΑΥΡΙΑΝΑ, ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, RICHWESZ LARA, ARITUINYAN RAFAEL, ΗΛΙΑΔΗΣ ΛΕΟΝΤΙΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ, ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΟΥ ΕΛΕΟΝΩΡΑ, ΚΑΚΟΥΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, SOKOLOV OLEG, ΚΑΛΤΣΑΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΑ.

Δ.Σ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΑΦΟΥ #PaphosNauticalClub