Το σωματείο της Πέγειας 2014 είναι έτοιμο να μεγαλώσει με νέα συνεργασία!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Έτοιμο να διευρύνει τους ορίζοντες του εμφανίζεται το σωματείο της Πέγειας 2014. Συγκεκριμένα, επιτεύχθει συμφωνία με την σχολή Taekwon-do ITF “Hwa-Rang” για μεταξύ τους συνεργασία.

Διαβάστε λεπτομέρειες στην ανακοίνωση της σχολής Taekwon-do ITF Hwa-Rang:

Η Γραμματέας του Σωματείου Taekwon-do ITF Hwa-Rang , Άντρη Χαραλάμπους Στεφάνου(2 Dan) , ο Αρχιεκπαιδευτής των σχολών Hwa-Rang , Μαρίνο Στεφάνου Hwa-Rang ( 6 Dan), ο Δάσκαλος Yalchin Saliev (3 Dan), συναντήθηκαν σήμερα με τον Πρόεδρο του Σωματείου Πέγεια 2014 Χάρη Αρκαδίου και τον Πρόεδρο της Πολιτιστικής επιτροπής του Σωματείου Πάρη Μανώλη και συζήτησαν για θέματα που αφορούν την μεταξύ τους Συνεργασία.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα και αποφασίστηκε η μεταξύ τους συνεργασία, η οποία θα ανακοινωθεί και επίσημα πολύ σύντομα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Χάρη και κύριο Πάρη για την φιλοξενία και είμαστε σίγουροι ότι η καινούρια συνεργασία θα αγκαλιαστεί από τον Κόσμο της Πέγειας και θα αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις , αφού κύριο μέλημα μας είναι να θέσει γερά θεμέλια και να δημιουργήσει σωστές προυποθέσεις ,πάνω στις οποίες η νεολαία του Δήμου Πέγειας και ευρύτερα η τοπική κοινωνία θα έχει τα εφόδια να διαπρέψει σε διάφορους τομείς του Αθλητισμού.

Η Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Phil’s Bar & Gril στην Πέγεια. Μέλημα μας ο Σωστός ΑθλητισμόςΖωή μου το Taekwon-do
MSH