Γήπεδο μόνο για εμβολιασμένους…

Από: Γιώργος Γεωργίου

Τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης κατά την εξάπλωση κορωνοϊού επηρεάζουν και τον Αθλητισμό και ειδικότερα τους ποδοσφαιρικούς αγώνες, καθώς από την 21η Ιουλίου θα επιτρέπεται είσοδος στο γήπεδο σε μόνο εμβολιασμένους θεατές ή αυτούς που έχουν νοσήσει με Covid-19 τους τελευταίους έξι μήνες.

Διαβάστε αναλυτικά τα μέτρα στον αθλητισμό:

Από 9 Ιουλίου μέχρι 20 Ιουλίου, επιτρέπεται η είσοδος σε ποδοσφαιρικούς αγώνες μόνο για άτομα που έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα ή έχουν εμβολιαστεί με την 1η δόση του εμβολίου και έχουν παρέλθει 3 εβδομάδες, για άτομα που κατέχουν αρνητικό πιστοποιητικό PCR με ισχύ 72 ωρών και για άτομα που νόσησαν με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες σε ποσοστό πληρότητας 50% των γηπέδων. Το 50% χωρητικότητας με τα ίδια κριτήρια ισχύει σε σινεμά, θέατρα και συναυλίες. 

Από 21 Ιουλίου, επιτρέπεται η είσοδος σε ποδοσφαιρικούς αγώνες μόνον για άτομα που έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα και για άτομα που νόσησαν με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες σε ποσοστό πληρότητας 75% των γηπέδων. Το 75% χωρητικότητας με τα ίδια κριτήρια ισχύει σε σινεμά, θέατρα και συναυλίες.