Πέγεια 2014: Συνεχίζει η διοίκηση Αρκαδίου.. Στόχος η άνοδος στην Β’ Κατηγορία!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής (18/6) η Ετήσια Γενική και Εκλογική συνέλευση του σωματείου της Πέγειας 2014.

Αφού ο πρόεδρος του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου Χάρης Αρκαδίου έκανε απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε, στην συνέχεια τα μέλη της Εκολογικής Συνέλευσης συμφώνησαν ομόφωνα όπως δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στο κ. Αρκαδίου με τον εικοσαμελές συνδυασμό του, όπως προχωρήσουν και για την επόμενη διετία στην διοίκηση της Πέγειας.

Η νέα διοίκηση της Πέγειας απαρτίζεται από τους εξής:

Χάρης Αρκαδίου, Παύλος Νεοφύτου, Κυριάκος Κόνικκος, Λάμπρος Θεοδοσίου, Κώστας Κοκκονής, Λάμπρος Χριστοδούλου, Ευτύχιος Χριστοδούλου, Άντυς Μίτας, Παναγιώτης Γαβριήλ, Έλπις Νικολαΐδης, Μαρίνος Πανάρη, Νίκος Σολωμού, Πάρης Μανώλη, Σάββας Παναγιώτου, Νικόλας Χριστοφόρου, Στέλιος Μιλτιάδους, Νικόλας Χατζηπαναγή, Αντρέας Χριστοδούλου, Γιώργος Χρυσοστόμου, Σπύρος Σπύρου.

Η νέα διοίκηση αναμένεται να απαρτιστεί σε σώμα και να ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Τέλος να αναφέρουμε ότι στην συνέλευση συζητήθηκαν και θέματα για την επόμενη σεζόν. Όπως ανακοίνωσε ο Χάρης Αρκαδίου, στόχος της Πέγειας στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας είναι η εξασφάλιση της ανόδου στην Β’ Κατηγορία. Μάλιστα, αναφέρθηκε ότι το μπάτζετ της νέας σεζόν θα είναι ελαφρώς αυξημένο από της περασμένης και θα κυμαίνεται κοντά στην 155 χιλιάδες ευρώ.