Συνεχίζει στον ΑΠΟΕΛ ο Σκορδής!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει να αγωνίζεται και στη νέα αγωνιστική περίοδο ο νεαρός ΠΑΦΙΤΗΣ πετοσφαιριστής Κωνσταντίνος Σκορδής.

Η ομάδα της Λευκωσίας ανακοίνωσε την ανανέωση του δανεισμού του από τον Παφιακό.

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

Ανανεώνει και κτίζει με Σκορδή!

Το πετοσφαιρικό τμήμα του σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την ανανεώση του δανεισμού απο τον Παφιακό του 20χρόνου διεθνή ακραίου Κωνσταντίνου Σκορδή.

Ο Κωνσταντίνος Σκορδής προέρχεται απο τις ακαδημίες του Παφιακού με τον οποίο αγωνίστικε στην αντρική ομάδα έως και το 2019-20. Τη περσινή σεζόν φόρεσε την φανέλα της ομάδας μας αποτελώντας μια απο τις αποκαλύψεις τις περσινής χρονιάς. Οι εμφανίσεις του με τον ΑΠΟΕΛ του έφεραν και τη κλήση με την Εθνική αντρών με την οποία συμμετείχε πρόσφατα στο silver league.

Ευχόμαστε στο Κωνσταντίνο ακόμη καλύτερη χρονιά φέτος και επιτυχίες με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ.

Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος κ. Ζήνωνας Σεβέρης δήλωσε: « Ο Κωνσταντίνος τη περσινή σεζόν πραγματικά μας δικαίωσε, αφού η παρουσία του ήταν πέραν των ανεμενομένων. Έτσι φέτος εξαργυρώνει τη περσινή του παρουσία και αναμένουμε να τον δούμε ακόμη πιο ανεβασμένο μιας και και το επίπεδο του πρωταθλήματος αλλα και οι επιδιώξεις της ομάδας είναι υψηλότερες»

Με τη σειρά του ο Κωνσταντίνος Σκορδής ανέφερε: « Με μεγάλη ικανοποίηση και χαρά συνεχίζω την συνεργασία μου με την την ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Ευχαριστώ την διοίκηση και ιδιαίτερα τον κ. Σεβέρη για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Με σκληρή δουλειά και αφοσίωση στους πιο ψηλούς φετινούς στόχους που έχουν τεθεί, ευελπιστώ να τους βγάλω ασπροπρόσωπους και την φετινή χρονιά. Κλείνοντας θα ήθελα να εκφράσω την αισιοδοξία μου για την νέα χρονιά και πιστευω πάρα πολύ ότι ο φετινός ΑΠΟΕΛ με την περαιτέρω στελέχωση του σε όλους τους τομείς θα είναι πολύ πιο δυνατος!»