Επίσημο: Ανανέωσε ο Γεράσιμος Φυλακτού με την Πάφο FC!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ποδοσφαιριστής της Πάφος FC θα παραμείνει και στη νέα σεζόν ο Γεράσιμος Φυλακτού.

Την συμφωνία με τον Κύπριο μέσο ανακοίνωσε η ΠΑΦΙΤΙΚΗ ομάδα.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

O ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΦΥΛΑΚΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΦΟΣ FC

Πάφος, Κύπρος, 14 Ιουνίου 2021

Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει ότι ο Γεράσιμος Φυλακτού έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα για τη σεζόν 2021/22 με επιλογή ανανέωσης για μία ακόμη σεζόν.

Ο Φυλακτού εντάχθηκε για πρώτη φορά στην ΠΑΦΟΣ FC στη μεταγραφική περίοδο του Ιουνίου 2017 από την Ομόνοια Λευκωσίας. Στο παρελθόν έπαιξε για τους Διγενή Ακρίτα, Αλκή και Ερμή Αραδίππου, ενώ υπήρξε μέλος της Εθνικής Κ21 και της Εθνικής ομάδας ανδρών της Κύπρου. Έχει σημειώσει πάνω από 50 επίσημες εμφανίσεις για την ομάδα μας σε όλες τις διοργανώσεις.

Γεράσιμος Φυλάκτου: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι στην ομάδα της Πάφου για τουλάχιστον ένα ακόμη χρόνο και είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν που θα είναι γεμάτη από μεγάλες προκλήσεις. Θα κάνω ό, τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μας να πετύχει και θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου. ”

Roman Dubov: “Πιστεύουμε ότι οι τραυματισμοί του Φυλακτού θα παραμείνουν στο παρελθόν και θα είναι σε θέση να επιστρέψει για να παίξει για την Εθνική ομάδα, να είναι πρότυπο, καλό παράδειγμα και κίνητρο για όλους τους νέους Κύπριους παίκτες. Ο Γεράσιμος είναι πολύτιμος παίκτης και έχουμε εμπιστοσύνη ότι θα βοηθήσει όλους μας να ανεβάσουμε το επίπεδο της ομάδας. “