Στις 26 -27 Ιουνίου αρχίζει η δράση στο Beach Volley

Από: Γιώργος Γεωργίου

  • Στις 26- 27 Ιουνίου είναι προγραμματισμένο το πρώτο τουρνουά beach volley στο πλαίσιο του Παγκύπριου πρωταθλήματος.

Η ΚΟΠΕ κοινοποίησε την προκήρυξη για τη συμμετοχή στις φετινές διοργανώσεις των πρωταθλημάτων beach volley.

Οι αγώνες θα γίνουν στις Ομοσπονδιακές εγκαταστάσεις στη Λεμεσό και είναι προγραμματισμένα εννιά τουρνουά.

Η αρχή θα γίνει στις 26 -27 με το Παγκύπριο Τουρνουά Ανδρών – Γυναικών. Το δεύτερο τουρνουά θα γίνει στις 03-04 Ιουλίου.

Στις 17-18 Ιουλίου , 31η και 01η Αυγούστου θα διεξαχθεί Παγκύπριο Αναπτυξιακό Τουρνουά Αγοριών / Κοριτσιών. Στις 07 Αυγούστου θα διεξαχθεί Παγκύπριο Μικτό (2Χ2) Ανδρών Γυναικών και στις 08 Αυγούστου Παγκύπριο Μικτό (4χ4) Βετεράνων.

Όλα τα τουρνουά θα διεξάγονται στην πρώτη τους φάση με το σύστημα των ομίλων, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης FIVB. Αναλυτικό σύστημα διεξαγωγής του τουρνουά θα δίνεται στους συμμετέχοντες με την προσέλευση τους στον χώρο της διοργάνωσης και την επιβεβαίωση της συμμετοχής τους σ’ αυτή.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα έχουν οι πιο κάτω:

Άτομα με διαβατήριο χώρας μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης τα οποία προηγουμένως έχουν εγγραφεί στο μητρώο αθλητών beach volley της ΚΟΠΕ. Η εγγραφή για νέους αθλητές (που δεν έχουν ήδη εγγραφεί στο μητρώο) γίνεται με την συμπλήρωση και υποβολή στην ΚΟΠΕ του ειδικού εντύπου που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Beach Volley της ΚΟΠΕ στον σύνδεσμο http://new.volleyball.org.cy/beach-volley-egrafh-2021