Το “ευχαριστώ” της Πέγειας στον Γιάννη Χριστοδούλου!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα (ΔΕΣ ΕΔΩ) ο προπονητής Γιάννης Χριστοδούλου ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ομάδα της Πέγειας.

Με την σειρά της η ΠΕΓΕΙΩΤΙΚΗ ομάδα με ανακοίνωση που εξέδωσε ευχαριστεί τον Γιάννη Χριστοδούλου για την προσφορά του τα δύο τελευταία χρόνια.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Πέγειας:

Γιάννη Χριστοδούλου σε ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για όλα αυτά που έχεις προσφέρει για την ομάδα μας μέχρι τώρα!

Μετά από 2 χρόνια παρουσίας στο πάγκο της ομάδας μας ο προπονητής μας Γιάννης Χριστοδούλου εξέφρασε οικειοθελώς την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα μας λόγω επαγγελματικών και προσωπικών υποχρεώσεων. Έγιναν αρκετές προσπάθειες να αλλάξει γνώμη αλλά αυτή ήταν η τελική του απόφαση.

Με τον Γιάννη στο πάγκο τα τελευταία δύο χρόνια η ομάδα είχε την καλύτερη πορεία από τον καιρό ίδρυσης της. Ο Γιάννης με το ταλέντο του είχε αλλάξει και αναγεννήσει την ομάδα. Έχει παρουσιάσει όμορφο και ελκυστικό ποδόσφαιρο και κατάφερε την άνοδο της από την επίλεκτη κατηγορία στη Γ’ κατηγορία. Αν και είχαμε πλάνο τριετίας από την δεύτερη κιόλας χρόνια η ομάδα διεκδίκησε με όλες της τις δυνάμεις την άνοδο στη Β’ κατηγορία και κατάφερε να τερματίσει στη τρίτη θέση με 64 βαθμούς το οποίο είναι και ρεκόρ βαθμών μέχρι στιγμής.

Ο Γιάννης δεν ήταν απλά ένας καταξιωμένος και ταλαντούχος προπονητής αλλά ήταν πάνω απ’ όλα ένας πολύ καλός φίλος για όλους μας εδώ στη Πέγεια.

Γιάννη Χριστοδούλου να ξέρεις ότι φεύγεις από την Πέγεια επιτυχημένος, με το κεφάλι ψηλά και πάνω απ’ όλα φίλος. Εδώ στη Πέγεια δεν ήσουν μόνο ο προπονητής μας αλλά ο φίλος μας, ο αδερφός μας, ένα κομμάτι από εμάς και θα συνεχίσεις να είσαι για πάντα στις καρδιές μας.
Οι πόρτες τις Πέγειας θα είναι για πάντα ανοικτές για σένα και την οικογένεια σου, για την επιστροφή σου στην ομάδα, σε κάθε σου στιγμή, σε κάθε πρόβλημα που έχεις στη ζωή σου.

Σε ευχαριστούμε θερμά για την τεράστια προσφορά σου στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια, καλή σταδιοδρομία και πολλές επιτυχίες σε ότι κάνεις στη ζωή σου. Εμείς θα είμαστε εδώ, πλάι σου σε ότι χρειαστείς.

Δεν λέμε ποτέ Αντίο, λέμε ξανά εις στο επανιδείν!