Πέγεια: Ανακοίνωσε την αποχώρηση του ο Γιάννης Χριστοδούλου

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με ανάρτηση του στα “social media”, ο προπονητής Γιάννης Χριστοδούλου ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ομάδα της Πέγειας.

Διαβάστε την ανάρτηση:

“Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της. Αλλος ενας κύκλος έκλεισε. Μια υπέροχη 2ετία που θα μείνει αξέχαστη. Φτιάξαμε μια ομάδα που πλέον έχει τις βάσεις για ακόμα πιο μεγάλα πράγματα. Μια ομάδα που έχει το πιο σημαντικό, έναν κορμό απο νεαρούς και έμπειρους παφίτες ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελέιο.
Αρχικά το 2020 πετύχαμε εύκολα την άνοδο στην Γ κατηγορία. Η φετινή χρονιά ήταν ενα πραγματικό roller coaster. Τρίτη θέση στην Γ κατηγορια με 64 ολόκληρους βαθμούς και φτάσαμε τόσο κοντά στην άνοδο μια άνοδος που δεν ήταν μέσα στους αρχικούς μας στόχους. Μια χρονιά με απίστευτες εναλλαγές συναισθημάτων γεμάτη με χαρές, λύπες, εντάσεις τραυματισμόυς και συγκινήσεις που στο τέλος όμως αφησαν ένα θετικό πρόσιμο . Ένα μεγάλο μπράβο στον προεδρο και το Δ.Σ, σε όλο το προπονητικό team και φυσικά σε όλους τους λεβέντες ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ που έφεραν την ομάδα εδώ που βρισκεται σήμερα. Είμαι χαρούμενος που το πλάνο 3ετίας που βάλαμε με το ΔΣ της ομάδας το 2019 προχωρά κανονικά και ταυτόχρονα είμαι πολύ λυπημένος που για προσωπικούς λόγους δεν θα μπορέσω να ολοκληρώσω αυτό το όραμα που δεν έιναι άλλο απο την άνοδο στην Β’ κατηγορία. Λυπημένος γιατί θα πρέπει να αποχωριστώ τους παίκτες μου και τους συνεργατες μου που όλοι μαζί δημιουργήσαμε μια πραγματική οικογένεια στην ομάδα. Θέλω ξανά να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, το ΔΣ, τους συνεργάτες μου, τους ποδοσφαιριστές μου, τους υπαλλήλους του γηπέδου και όλο τον κόσμο της ΠΕΓΕΙΑΣ για την υπέροχη συνεργασία. Έκανα μόνο φίλους αυτά τα 2 υπέροχα χρόνια και Νοιώθω ήδη ΠΕΓΕΙΏΤΗΣ.
Εις το επανιδείν”.