Αυτά θα προσθέσει η Πάφος FC αν πάρει τον Γουίλι Σεμέδο!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Πάφος FC φαίνεται να είναι κοντά στην ολοκλήρωση της πρώτης της μεταγραφικής κίνησης, καθώς ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον διεθνή ποδοσφαιριστή από το Πράσινο Ακρωτήρι Γουίλι Σεμέδο.

Ο 27χρονος παίκτης στην αγωνιστική περίοδο 2016/17 “μάγεψε” στο Κυπριακό πρωτάθλημα με την φανέλα της Αλκής, παίρνοντας μεταγραφή για το Βελγικό πρωτάθλημα και την ομάδα της Σαρλερουά.

Την τελευταία διετία και αφού πρηγουμένως πέρασε από τις Ρόζελαρ (Βελγίου) και Πόλι Ιάσι (Ρουμανίας), ο Σεμέδο πραγματοποίησε δύο γεμάτες σεζόν στο πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Γαλλίας με την φανέλα της Γκρενόμπλ. Συγκεκριμένα πραγματοποίησε στο σύνολο 58 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας μάλιστα 10 γκολ!

Αυτά θα δώσει ο Σεμέδο στην Πάφο αν η μεταγραφή ολοκληρωθεί:

Ο Γουίλι Σεμέδο είναι ψιλόλιγνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται με ευκολία και στα δύο άκρα της επίθεσης. Είναι δεξιοπόδαρος και φημίζεται για τον μεγάλο διασκελισμό του, την οξυδέρκεια του, αλλά και για την άριστη τεχνική του κατάρτιση.

Ταυτόχρονα, ο 27χρονος είναι ικανός να διασπάσει τις αντίπαλες άμυνες, καθώς συχνά συγκλίνει στην περιοχή με “όπλο” την ικανότητα του στο “ένας εναντίον ενός” (1vs1).

Το μόνο βέβαιο είναι ότι αν τελικά η Πάφος FC ολοκληρώσει την μεταγραφή, τότε θα προσθέσει στο δυναμικό της ένα ποδοσφαιριστή με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους ήδη υπάρχοντες.