Πέγεια: “Μοναδικός στόχος το πρωτάθλημα και η άνοδος στη νέα σεζόν”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Αποτίμηση της σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε το Δ.Σ. της Πέγειας 2014 με ανάρτηση στα “social media”. Ταυτόχρονα, ενημερώνει ότι Εκλογική Γενική Συνέλευση του σωματείου θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου.

Διαβάστε την σχετική ανάρτηση:

Μια όμορφη και συναρπαστική ποδοσφαιρική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Μια χρονιά που μας βρήκε στη 3η θέση του πρωταθλήματος με 64 βαθμούς και την καλύτερη πορεία μέχρι τώρα από την ίδρυση του σωματείου το 2014.

Παρουσιάσαμε καλό και ελκυστικό ποδόσφαιρο καθ’ όλη την χρονιά και κάναμε περήφανους όλους τους φίλους της ομάδας. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε να ανέβουμε στη Β’ κατηγορία αλλά δεν απογοητευόμαστε.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλίο που ανέλαβε πριν 2 χρόνια είχε στόχο στα 3 χρόνια θητείας του να ανεβάσει την ομάδα στην Β’ κατηγορία.

Από την 2η κιόλας χρονιά διεκδικήσαμε αξία την άνοδο και είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Αν με το καλό φέτος και μετά την γενική εκλογική συνέλευση που είναι ορισμένη στις 16/06/21 επανεκλεγεί ξανά το ίδιο Διοικητικό Συμβούλιο και αφού θα είναι η 3η χρόνια θητείας μας, τότε μοναδικός στόχος μας θα είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος στη Β’ κατηγορία. Αν επανεκλεγούμε και στηριχτούμε ξανά με το καλό τότε να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να είναι η ομάδα ακόμη πιο δυνατή στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν και να παρουσιάσει ακόμη πιο καλό και ελκυστικό ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσουμε στα μέγιστα, δουλεύοντας σκληρά, σεμνά και ταπεινά για να φέρουμε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Β’ κατηγορία.

Σαν Διοίκηση, ευχαριστούμε όλους τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και το προσωπικό της ομάδας που δούλεψαν σκληρά όλη αυτή τη χρονιά και παρουσίασαν μια δυνατή ομάδα στο γήπεδο. Ευχαριστούμε επίσης θερμά τον Δήμο Πέγειας, τον Δήμαρχο κ.Μαρίνο Λάμπρου και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους που καθ’ολη την χρονιά στήριξαν το σωματείο στο έπακρο , παραχώρησαν αφιλοκερδώς τα γήπεδα στολίδια στην ομάδα και τις ακαδημίες της και ήταν δίπλα μας όποτε τους χρειαστήκαμε όπως επίσης και τους δύο υπαλλήλους των γηπέδων Αγάπιο Αγαπίου και Φίλιππο Μαραγκό για την φροντίδα των γηπέδων και την αγάπη και στήριξη τους προς το σωματείο μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους της ομάδας, τους οπαδούς και σε όλους τους χορηγούς μας που ήταν στο πλάι μας όλη αυτή την δύσκολη χρονιά όπως επίσης και σε κάποιους αφανής ήρωες που μας στήριξαν σημαντικά και με όλη τους την δύναμη μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Σας ευχαριστούμε ξανά όλους θερμά, σας ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι και σύντομα όλοι μαζί ξανά σαν μια μεγάλη οικογένεια θα δουλέψουμε σκληρά για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν για να επιτύχουμε τους στόχους της ομάδας που θα είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος στη Β’ κατηγορία.

* Η Εκλογική Γενική Συνέλευση θα γίνει στις 16/06/21 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Πέγειας και καλούμε από σήμερα όλα τα μέλη και φίλους του σωματείου να παρευρεθούν για να εκλέξουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και να περάσουν τον νέο προϋπολογισμό της νέας σεζόν.

Το υφιστάμενο Διοικητικό Συμβούλιο θα επαναδιεκδικήσει και θα υποβάλει υποψηφιότητα. Όσοι άλλοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να υποβάλουν συνδυασμό και υποψηφιότητα άμεσα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλ. 99466626 / 99527770.