Απέρριψε ομάδες του “Big 4” για τα “μάτια” της Πάφου!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Όπως ανακοίνωσε η Πάφος FC, ο Τζέισον Πάντσεον θα μείνει κάτοικος Πάφου τουλάχιστον μέχρι το Καλοκαίρι του 2022, καθώς οι δύο μεριές ήρθαν σε συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, πριν ο Άγγλος μέσος βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του πρότεινε η Πάφος, αρκετές ήταν οι ομάδες τόσο από την Κύπρο όσο και από το εξωτερικό που του “χτύπησαν την πόρτα”.

Συγκεκριμένα, οι Κυπριακοί συλλόγοι που ενδιαφέρθηκαν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Πάντσεον στο φετινό Καλοκαίρι ήταν η πρωταθλήτρια Ομόνοια, ο Απόλλωνας, η ΑΕΛ και η κυπελλούχος Ανόρθωση.

Όπως μάθαμε επίσης, πριν ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής δεχθεί την πρόταση της Πάφου, πήρε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις από την διοίκηση των Ρώσων, πως στη νέα σεζόν η ΠΑΦΙΤΙΚΗ ομάδα θα παρουσιαστεί ακόμη πιο ανταγωνιστική και ενισχυμένη, ούτως ώστε να διεκδικήσει με αξιώσεις ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ταυτόχρονα, ο Πάντσεον και η οικογένεια του είναι χαρούμενοι στην πόλη μας, με το γεγονός αυτό να παίζει σημαντικό ρόλο στην τελική απόφαση του ποδοσφαιριστή.