Πάφος FC: Ανανέωσε και μένει και ο Μπεριγκό!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Στην Πάφο και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται ο Κέβιν Μπεριγκό!

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση της Πάφος FC:

Ο BERIGAUD ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΦΟΣ FC

Πάφος, Κύπρος, 29 Μαΐου 2021

Η ΠΑΦΟΣ FC με χαρά ανακοινώνει ότι ο Kevin Bérigaud υπέγραψε νέο συμβόλαιο, το οποίο θα τον κρατήσει στην ομάδα και για τη σεζόν 2021/22, με την επιλογή να παραταθεί για ένα ακόμη έτος.

Ο Bérigaud εντάχθηκε στην Πάφο το 2018 και έχει σημειώσει πάνω από 59 εμφανίσεις για την ομάδα μας. Ο Kevin έχει βραβευτεί ως κορυφαίος σκόρερ της ομάδας σε 2 σεζόν, έλαβε την αναγνώριση από την ομάδας και μάλιστα πήρε το ψευδώνυμο Berigoal. Πριν να έρθει στην Κύπρο, ο Bérigaud έπαιξε στη Πρώτη Κατηγορία της Γαλλίας για τις Montpellier και Evian.

Kevin Bérigaud : ‘’Είμαι πολύ χαρούμενος που επεκτείνω την περιπέτεια εδώ για έναν ακόμη χρόνο με την Πάφο, ελπίζοντας ότι θα επιτύχουμε τους στόχους της ομάδας αυτή τη σεζόν, σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του προέδρου, του Σωματείου και των οπαδών που με υποστηρίζουν’’.

Roman Dubov: ’’Είμαστε χαρούμενοι που ο Kévin έχει δεσμευτεί με την ομάδα για ένα ακόμη έτος. Μπορούμε να δούμε ότι εργάζεται σκληρά και συνεχώς βελτιώνεται. Ελπίζουμε να τον δούμε όχι μόνο να σκοράρει περισσότερα γκολ στο τέλος της νέας σεζόν, αλλά να αγωνιζόμαστε για το βραβείο του κορυφαίου σκόρερ’’.