Επίσημο: Μένει “ΠΑΦΙΤΗΣ” ο Πάντσεον!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Στην Πάφο για ακόμη ένα χρόνο θα αγωνίζεται ο Τζέισον Πάντσεον. Η διοίκηση των Ρώσων ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Άγγλο παικταρά!

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Ο PUNCHEON ανανεώνει τη συνεργασία του με την ΠΑΦΟΣ FC

Πάφος, Κύπρος, 29 Μαΐου 2021

Η ΠΑΦΟΣ FC με χαρά ανακοινώνει ότι ο Jason Puncheon υπέγραψε νέο συμβόλαιο, το οποίο θα τον κρατήσει στην ομάδα και για τη σεζόν 2021/22, με την επιλογή παράτασης της συμφωνίας για ένα ακόμη έτος.

Ο Puncheon εντάχθηκε στην ομάδα της Πάφου το 2019 και έχει συμπληρώσει περισσότερες από 40 εμφανίσεις με την ομάδα μας. Πριν να έρθει στην Κύπρο, ο Puncheon έπαιξε στην Αγγλική Premier League για ομάδες όπως τη Crystal Palace, τη Huddersfield, τη Southampton και άλλες.

Jason Puncheon: ‘’ Ήρθα στην Πάφο με το όνειρο να παίξω Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Το όνειρο είναι ακόμα ζωντανό, έχω αφήσει μια δουλειά στη μέση. Οι ιδιοκτήτες ήταν πάντα υποστηρικτικοί για την προώθηση της ομάδας προς τα εμπρός, κάτι που έδειξαν με τη δουλειά που έχουν κάνει από τότε που ανέλαβαν. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω το ταξίδι μου στην Πάφο προσπαθώντας για την επιτυχία της! Πάφος όλε! “

Roman Dubov: ’’Εκτιμούμε ιδιαίτερα την εμπειρία, τον επαγγελματισμό και τις δεξιότητες του Jason και είμαστε ευχαριστημένοι που μένει στην ομάδα για άλλη μια σεζόν. Αυτή η συμφωνία είναι πολύ σημαντική για εμάς, καθώς ο κύριος στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τους βασικούς μας παίκτες και ο Jason είναι κάτι περισσότερο από ένας παίκτης, είναι ο αρχηγός της ομάδας. Ελπίζουμε ότι το ταξίδι του στο ποδόσφαιρο θα συνεχιστεί για πολλά ακόμη χρόνια, όχι μόνο ως ποδοσφαιριστής αλλά ως προπονητής και ανυπομονούμε να διερευνήσουμε νέες ευκαιρίες συνεργασίας. Εκτιμούμε τη συμβολή του στην επιτυχία της ομάδας και ελπίζουμε να ανέβουμε μαζί ακόμα πιο ψηλά! “