Κέρδισε και τον Ερμή η Πάφος! (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Νικήτρια από το στάδιο “Αμμόχωστος-Επιστροφή” φεύγει η Πάφος FC, καθώς επικράτησε του Ερμή Αραδίππου με σκορ 2-1. Στους 63 βαθμούς έφθασε η ομάδα του Στηβ Κωνσταντινίδη με το σημερινό τρίπονο και είναι πρώτη στο Β’ Όμιλο.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ και τελικά τα κατάφεραν στις καθυστερήσεις. Εκεί ο Κέβιν Μπεριγκό πέτυχε άλλη μία γκολάρα, δείχνοντας το πλούσιο ταλέντο που διαθέτει. Ο Γάλλος με φοβερό βολέ από διαγώνια θέση έστειλε την μπάλα στο πλεκτό για το 0-1.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 61ο λεπτό, ο Ερμής κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με τον μόνιμο φετινό του σκόρερ. Ο Ονησίφορος Ρουσιάς έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Πάφου και με πλασέ νίκησε τον Πέτρου, σημειώνοντας το 1-1.

Το γκολ της ισοφάρισης “ξύπνησε” τους ποδοσφαιριστές του Στηβ Κωνσταντινίδη, οι οποίοι με υπομονή και μεθοδικότητα έψαξαν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη και τα κατάφεραν. Ο Κβίντα βρέθηκε μόνος στην περιοχή του Ερμή και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2. Το γκολ επικυρώθηκε μέσω του VAR.