Πανέτοιμοι στη Λάρνακα για το Rally Acropolis οι Σωκράτους- Ανδρέου

Από: Μαρίνα Σταύρου

Με όλες τους τις δυνάμεις μπαίνουν σήμερα Σάββατο 22/05 στο Rally Acropolis που διεξάγεται στη Λάρνακα οι Σωκράτης Σωκράτους και Ανδρέας Ανδρέου με αυτοκίνητο Subaru Impreza.

Οι “καμικάζι από την Πάφο” μετά τις τελευταίες τους επιτυχίες σε Λεμεσό και Πάφο πήγαν στην Λάρνακα με αξιώσεις για να διεκδικήσουν βάθρο στην κατηγορία τους.

Η ομάδα μετά τα εξαιρετικά αποτελέσματα πλαισιώνεται πλέον από πολλούς επαγγελματίες του μηχανοκίνητου αθλητισμού ενώ Σωκράτους και Ανδρέου έχουν να επιδείξουν, εκτός από εκπληκτικούς χρόνους και σπουδαίες συνεργασίες και σημαντικές χορηγίες στην προσπάθειά τους για να ανέβουν ξανά στο βάθρο.

Την προσπάθεια αυτή στο Rally Acropolis στηρίζουν οι RCM Motosport Parts με έδρα τη Μεγάλη Βρετανία, η MA Motosport, το PITTA EXPRESS, η SOK Rentals, το ANDREOU GARAGE, η εταιρεία CLINTONIA CONSTRUCTION, η KK Μεταφορές, η εταιρεία SC Motors, το HELL Energy Drinks, η LAZAROU Print, το κατάστημα ελαστικών COSTAS TYRES, η PHIVOS CONSTANINOU Japan parts και η εταιρεία D.K.S Super Car Wash.

Χορηγοί επικοινωνίας της ομάδας είναι το Athlitika Press και το PafosPress.com.

Καλή επιτυχία!