Έ(Χ)ασε βαθμούς η Πέγεια στην Κοκκινοτριμιθιά και η άνοδος θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ισόπαλη με σκορ 1-1 εξήλθε η Πέγεια 2014 απέναντι στην Ελπίδα Αστρομερίτη, σε παιχνίδι που έγινε στην Κοκκινοτριμιθιά για τα πλαίσια της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

Πλέον η ομάδα του Γιάννη Χριστοδούλου για να πάρει το εισιτήριο ανόδου, θα πρέπει να κερδίσει στην τελευταία αγωνιστική σε εντός έδρας παιχνίδι τον Χαλκάνορα και ταυτόχρονα η Ολυμπιάς Λυμπιών να ηττηθεί σε εντός έδρας ματς από τον Εθνικό Άσσιας.

Νωρίς πίσω στο σκορ έμεινε η Πέγεια στο σημερινό ματς, καθώς η Ελπίδα κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 19ο λεπτό με το πλασέ του αρχηγού της Αβραάμ. Το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων ήταν και αποτέλεσμα α’ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο επιθετικά με σκοπό να ισοφαρίσουν νωρίς, ούτως ώστε να κυνηγήσουν το τρίποντο, όμως ο Καρίμ Μπεν Κμαγιάλ νικήθηκε από το σημείο του πέναλτι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 78ο λεπτό η ομάδα της Πέγειας κατάφερε να ισοφαρίσει και να δώσει νέο ενδιαφέρον στον αγώνα. Μετά από κόρνερ ο Δημοσθένους πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στα δίκτυα.

Τα δεδομένα άλλαξαν περισσότερο τρία λεπτά μετά την ισοφάριση της Πέγειας, μιας και ο σκόρερ της Ελπίδας Αστρομερίτη, Αβραάμ, αποβλήθηκε από τον αγώνα αφήνοντας την ομάδα του με δέκα ποδοσφαιριστές.

Στα λεπτά που έμεναν μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν μαζικά για να πετύχουν το δεύτερο γκολ που θα τους έδινε και τη νίκη, όμως αυτό δεν ήρθε ποτέ, με αποτέλεσμα να συμβιβαστούν με τον βαθμό της ισοπαλίας.