Με Μπεριγκό «on fire» κέρδισε και το Παραλίμνι η Πάφος!! (Εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ακόμη μία νίκη στα «play out» του πρωταθλήματος Cyta πανηγύρισε η Πάφος, επικρατώντας στο στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου με 2-0. Πρωταγωνιστής για ένα ακόμη ματς ήταν ο Κέβιν Μπεριγκό, καθώς σημείωσε και τα δύο γκολ των γηπεδούχων, οι οποίοι έφθασαν τους 60 βαθμούς με το σημερινό τρίποντο και είναι «αγκαλιά» με την κατάκτηση της 1ης θέσης του Β’ ομίλου.

Ονειρικό ήταν το ξεκίνημα για την ομάδα της Πάφου καθώς μόλις στο 4ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη ευκαιρία του αγώνα. Ο Βα βρήκε τον Μπεριγκό στην μεγάλη περιοχή και ο Γάλλος με σουτ σημείωσε το 1-0.

Λίγα λεπτά αργότερα το σύνολο του Στηβ Κωνσταντινίδη κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της με όμορφο τρόπο. Συγκεκριμένα και πάλι ο Μπεριγκό με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα στο 13ο λεπτό αξιοποιώντας στο έπακρο την ωραία μπαλιά του Καμπράλ.

Στο 20ο λεπτό οι γηπεδούχοι λίγο έλειψε να σκοράρουν και τρίτο γκολ. Το σουτ του Βα απέκρουσε αρχικά ο Γκατσέφσκι και στη συνέχεια η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι και κατέληξε έξω.

Από την άλλη η ομάδα του Παραλιμνίου εκτός από μακρινά σουτ δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Ρούτκο καθ΄όλη την διάρκεια του α’ μέρους. Το 2-0 υπέρ της Πάφου ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο επιθετικά με σκοπό να μειώσουν στο σκορ, ωστόσο τα βρήκαν «σκούρα» απέναντι στην άμυνα της Πάφου. Από την άλλη οι γηπεδούχοι έριξαν ταχύτητα στο β’ μέρος, δείχνοντας να συμβιβάζονται με το υπέρ τους προβάδισμα.

Το 2-0 δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, με την ΠΑΦΙΤΙΚΗ ομάδα να πανηγυρίζει μία ακόμη νίκη στην β’ φάση του πρωταθλήματος.