Μεγάλη νίκη για την ΕΝΑΔ και φινάλε “θρίλερ” στο πρωτάθλημα!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Τεράστιας σημασίας νίκη επί του 4ου της βαθμολογίας Εθνικού Άσσιας πανηγύρισε η ΕΝΑΔ στο Δημοτικό Στάδιο Πόλης Χρυσοχούς με 2-1, για τα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας. Στο -1 από τον ΑΠΟΝΑ Ανάγυιας που είναι εκτός ζώνης του υποβιβασμού βρίσκεται πλέον η ομάδα του Κώστα Καϊάφα, η οποία στις τελευταίες δύο αγωνιστικές θα προσπαθήσει να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα και να παραμείνει στην Κατηγορία.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν παρουσιάστηκαν όπως θα έπρεπε και το πλήρωσαν καθώς η ομάδα της Άσσιας κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Παρότι το σύνολο του Κώστα Καϊάφα δημιούργησε κάποιες καλές φάσεις για να ισοφαρίσει, εντούτοις το αποτέλσμα του ημιχρόνου ήταν το 0-1 υπέρ του Εθνικού.

Στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές της ΕΝΑΔ μπήκαν αποφασισμένοι να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα και τα κατάφεραν. Αρχικά, τον δρόμο προς την ισοφάριση βρήκε ο αρχηγός Στόιλ Μπογκντάνοβ, ο οποίος με κεφαλιά σημείωσε το 1-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Κοντά στο 80ο λεπτό η ομάδα της Πόλης κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή και να πανηγυρίσει μία μεγάλη νίκη, με τον Άκπαν Ουντόγεν να βρίσκει δίκτυα με σουτ μέσα από την περιοχή, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Στους δύο τελευταίους αγώνες η ΕΝΑΔ θα αντιμετωπίσει την ΜΕΑΠ εντός έδρας και την πρωτοπόρο Ομόνοια 29ης Μαΐου σε εκτός έδρας παιχνίδι