Έφυγε χωρίς βαθμό από την Κυπερούντα η ΕΝΑΔ (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η ΕΝΑΔ στην Κυπερούντα από την ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς για τα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας. Στους 28 βαθμούς και εντός της ζώνης του υποβιβασμού παραμένει η ομάδα της Πόλης Χρυσοχούς, η οποία πλέον καλείται στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές να καλύψει την διαφορά των τριών βαθμών και να προσπεράσει την ομάδα του ΑΠΟΝΑ για να παραμείνει στην κατηγορία.

Αρκετή πίεση δέχθηκε στα αρχικά στάδια του αγώνα το σύνολο του Κώστα Καϊάφα, με την ομάδα της ΑΠΕΠ να καταφέρνει να παίρνει το προβάδισμα νωρίς στο σκορ.

Απ’ εκείνο το σημείο και έπειτα, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές δημιουργώντας κάποιες καλές ευκαιρίες για να φέρουν το ματς στα ίσα πριν την λήξη του ημιχρόνου, ωστόσο το 1-0 ήταν αποτελέσμα α’ μέρους.

Στην επανάληψη η ΕΝΑΔ έβαλε πίεση στην άμυνα της ΑΠΕΠ, όμως δεν κατάφερε να βρει ποτέ τον δρόμο προς τα δίκτυα. Την προσπάθεια των φιλοξενουμένων δυσκόλευε αρκετά και ο ρυθμός του αγώνα, μιας και υπήρχαν συχνές διακοπές στο β’ μέρος, από μεριάς των γηπεδούχων.