Έχασε τα άχαστα αλλά κέρδισε η Πάφος την Δόξα (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Τη νίκη με 2-1 πανηγύρισε η Πάφος FC επί της Δόξας Κατωκοπιάς στο στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης” για την 10η αγωνιστική των “play out”. Στους 54 βαθμούς έφθασαν οι “γαλάζιοι” και βρίσκονται στην 1η θέση του Β’ Ομίλου.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 16ο λεπτό με τον Βα να σημαδεύει σωστά και να σκοράρει με σουτ μέσα από την περιοχή. Η χαρά των ΠΑΦΙΤΩΝ ωστόσο δεν κράτησε για πολύ. Δέκα λεπτά αργότερα ο Κίκας εκμεταλλεύτηκε το λάθος διώξιμο του Ρούτκο και με πλασέ σημείωσε το 1-1, το οποίο ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Στηβ Κωνσταντινίδη μπήκε και πάλι πιο επιθετικά και ευτύχησε να πάρει εκ νέου προβάδισμα στο σκορ. Ο Τόρρες προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα στο πλεκτό σημειώνοντας το 2-1.

Απ’ εκεί και πέρα έγιναν “πράγματα και θαύματα” στον αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι απώλεσαν δύο φορές την ευκαιρία να σκοράρουν από το σημείο του πέναλτι, καθώς οι Βαλακάρι και Μπεριγκό νικήθηκαν στο 67′ και 78′ από τον Σισκόφσκι. Η Πάφος δημιούργησε κι άλλες ευκαιρίες για να πετύχει το τρίτο της γκολ, όμως οι επιθετικοί της σπατάλησαν πολλές ευκαιρίες.

Από την άλλη η Δόξα στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα είχε και αυτή κραυγαλέες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, ωστόσο ο Ρούτκο τους στέρησε αυτό το δικαίωμα. Το 2-1 ήταν και τελικό αποτέλεσμα.