Αξιόλογη η παρουσιά των ποδηλάτων του “Ευαγόρα Παλληκαρίδη” στο Κύπελλο της ΚΟΠΟ (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Διεξήχθη σήμερα Κυριακή (9/5) ο αγώνας Ποδηλαδίας Κυπέλλου δρόμου της ΚΟΠΟ από το Famagusta Cycling Club στην περιοχή Λευκάρων-Βαβατσινιάς.

Στον αγώνα συμμετείχε και ο ποδηλατικός όμιλος Ευαγόρα Παλληκαρίδης Πάφου με πέντε στο σύνολο αθλητές, οι οποίοι είχαν εξαιρετική παρουσία.

Στην πρώτη του εμφάνιση σε ποδηλατικούς αγώνες ο ποδηλάτης του Ευαγόρα Παλληκαρίδη Γιώργος Σταυρινού έτρεξε στην ανοικτή κατηγορία CFA πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.

Ο Χαράλαμπος Ευστρατίου έτρεξε στην κατηγορία Παμπαίδων, ενώ στην κατηγορία Μάστερ 1 ο Ανδριανός Αντωνίου στην επανεμφάνιση του στους ποδηλατικούς αγώνες πραγματοποίησε μία εκπληκτική παρουσία παίρνοντας την 1η θέση.

Ο Γιώργος Σταυρινού έτρεξε στην ανοικτή κατηγορία CFA με την φανέλα του Ευαγόρα Παλληκαρίδη στην πρώτη του εμφάνιση σε ποδηλατικούς αγώνες με μια καλή παρουσία. Ταυτόχρονα, την 2η θέση στην ίδια κατηγορία πήρε ο επίσης αθλητές του Ευαγόρα Γιώργος Φάττας.

Στην κατηγορία Μάστερ 2 ο αθλητής του ομίλου Χαράλαμπος Χριστοδούλου (Ρίκκος) κατέλαβε την 2η θέση σε μια εξαιρετική εμφάνιση.

Ο επόμενος αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 16 Μαΐου στην Πάφο, σε μία ωραία και απαιτητική διαδρομή από Πάφο-Όμοδος-Άγιο Νικόλα και επιστροφή στη Νικόκλεια.

Δείτε φωτογραφίες από τον σημερινό αγώνα: