Άξια της μοίρας της η ΕΝΑΔ… Δεν κέρδισε ούτε τώρα (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο απώλεσε πολλές ευκαιρίες και αγωνιζόταν με παίκτη περισσότερο για σχεδόν 40 λεπτά, η ΕΝΑΔ και πάλι δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της, παραχωρώντας ισοπαλία με σκορ 2-2 στην ομάδα της Ελπίδας Αστρομερίτη. Στην 14η θέση με 22 βαθμούς παραμένει η ομάδα της Πόλης Χρυσοχούς, η οποία χρειάζεται πλέον συνεχόμενες υπερβάσεις για να παραμείνει στην Γ’ Κατηγορία.

Η ομάδα του Κώστα Καϊάφα ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι Γκλεν Γκάμπριελ στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στην συνέχεια έχασε λόγω τραυματισμού τους Ευσταθίου και Μπογκντάνοβ, γεγονός που της στοίχισε στην συνέχεια του αγώνα, μιας και η Ελπίδα κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1.

Στις αρχές του β’ μέρους οι γηπεδούχοι απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα στον αγωνιστικό χώρο, καθώς ποδοσφαιριστής της Ελπίδας αποβλήθηκε από τον αγώνα δεχόμενος δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρότι όλοι πίστεψαν ότι η ΕΝΑΔ θα είναι αυτή που θα πετύχει το δεύτερο γκολ, εντούτοις οι φιλοξενούμενοι στις λιγοστές τους επιθετικές προσπάθειες κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρους τους αποτέλεσμα και να σημειώσουν το 1-2.

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Πόλης ήταν να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας στα τελευταία στάδια του αγώνα, με τον Γκλεν Γκάμπριελ να ευστοχεί και πάλι από την “άσπρη βούλα” και να διαμορφώνει το τελικό 2-2.