Πέγεια: Έριξε ΠΕΝΤΑΡΑ στην Εληα και έκανε αλλό ένα βήμα προς την άνοδο

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με το εντυπωσιακό 5-3 η ομάδα της Πέγειας κέρδισε το απόγευμα του Σαββάτου την Εληα Λυθροδόντα στην έδρα της για τα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας. Στους 51 βαθμούς και την 2η θέση βρίσκονται οι “κιτρινόμαυροι”, οι οποίοι αύξησαν στους 4 βαθμούς την διαφορά τους από την 3η της βαθμολογίας Ολυμπιάς Λυμπιών, η οποία είχε βαθμολογικές απώλειες στην Ανάγυια.

Ονειρικά ξεκίνησε τον αγώνα η ομάδα του Γιάννη Χριστοδούλου, καθώς μόλις στο 1ο λεπτό της συνάντησης άνοιξε το σκορ με το γκολ του Daniel Vladut. Μάλιστα, στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν άλλα δύο γκολ. Αρχικά το 2-0 πέτυχε ο Καρίμ Μπεν Κμαγιάλ από το σημείο του πέναλτι στο 32′ και ο Vladut με το δεύτερο του προσωπικό γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 44ο λεπτό.

Στην επανάληψη η ομάδα της Πέγειας μπήκε και πάλι κεφάτη, καταφέρνωντας να πετύχει και τέταρτο γκολ στο 53′. Αυτήν την φορά σκόρερ χρίστηκε ο Ευαγόρας Χαραλάμπους.

Τα μαζεμένα γκολ έφεραν την χαλάρωση στους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Χριστοδούλου, οι οποίοι έδωσαν το δικαίωμα στην ομάδα της Εληας να σκοράρει δύο απανωτά γκολ σε διάστημα οχτώ λεπτών (60′, 68′).

Ο νεαρός Ανδρέας Χρυσοστόμου λίγο πριν την ολοκλήρωσε του 90λεπτου σημείωσε πέμπτο γκολ για την Πέγεια, για να διαμορφωθεί το τελικό 5-3 στις καθυστερήσεις, μιας και οι φιλοξενούμενοι σκόραραν από το σημείο του πέναλτι.