Μισή ντουζίνα γκολ έβαλε η Πάφος FC στην Καρμιώτισσα (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την τέταρτη συνεχόμενη της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε το απόγευμα του Σαββάτου η Πάφος FC, η οποία επικράτησε άνετα της Καρμιώτισσας με το εντυπωσιακό 6-0 στο στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» και έφθασε τους 48 βαθμούς στον Β’ όμιλο.

Καταιγισμό ευκαιριών είχε η Πάφος FC στο πρώτο ημίχρονο, με την ομάδα του Στηβ Κωνσταντινίδη να επιβάλει τον ρυθμό της και να σημειώνει δύο γκολ. Αρχικά τον δρόμο προς τη νίκη άνοιξε ο Πάντσεον στο 14ο λεπτό με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή, για να δώσει «αέρα» δύο τερμάτων ο Μέρφι στο 37’ αφού πρώτα ο Αγγλος ντρίμπλαρε τον τερματοφύλακα Κίττο.

Από την άλλη η ομάδα της Καρμιώτισσας φάνηκε πολύ επηρεασμένη από τις πολλές απουσίες ποδοσφαιριστών. Μάλιστα, τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για την ομάδα των Πολεμιδιών στο 31ο λεπτό, όταν και αποβλήθηκε από τον αγώνα ο Καψός με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Στην επανάληψη η ομάδα της Πάφου συνέχισε να πιέζει με σκοπό να διευρύνει περαιτέρω το σκορ, κάτι που κατάφερε με όμορφο τρόπο. Συγκεκριμένα, μετά από εντυπωσιακή συνεργασία των Πάντσεον και Μπεριγκό, ο δεύτερος σκόραρε από κοντά με πλασέ, σημειώνοντας το 3-0 στο 53ο λεπτό.

Μπορεί ο Στηβ Κωνσταντινίδης να πραγματοποίησε πολλές αλλαγές στο β’ μέρος, ωστόσο η ομάδα της Πάφου δεν σταμάτησε σε κανένα σημείο να ψάχνει τον δρόμο προς τα δίκτυα. Στο 73’ και μετά από αντεπίθεση των «γαλάζιων» ο Μέρφι με την ταχύτητα του έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Καρμιώτισσας, πλάσαρε σωστά και σημείωσε το 4-0.

Η Πάφος δεν σταμάτησε στα τέσσερα γκολ, καθώς λίγο αργότερα βρήκε και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα. Αυτή την φορά ο Τόρρες με κεφαλιά αύξησε τον δείκτη του σκορ στο 5-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των «γαλάζιων».

Κάθε επιθετική προσπάθεια της ομάδας της Πάφου «μύριζε» γκολ, καθώς οι ποδοσφαιριστές της Καρμιώτισσας έδειχναν ανήμποροι να σταματήσουν τους αντιπάλους τους. Αυτό έγινε και στο 84’, όταν ο Αργεντίνος Τόρρες σκόραρε με πλασέ μετά την ασταθή απόκρουση του Κίττου, διαμορφώνοντας το τελικό 0-6.