Απ’ τ’ αλώνια στα σαλόνια…

Από: Γιώργος Γεωργίου

Άλλη μία επένδυση εκατομμυρίων ανακοίνωσαν πως θα κάνουν οι Ρώσοι ιδιοκτήτες της Πάφος FC, καθώς στα σχέδια τους είναι να μετατρέψουν το προπονητικό κέντρο “Νάσος Κωνσταντίνου” σε ένα υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο, το οποίο θα παρέχει όλες τις ανέσεις στους ποδοσφαιριστές και στα τμήματα των ακαδημιών. Ταυτόχρονα, ανακοινώθηκε ότι θα δημιουργηθεί ξενοδοχειακή μονάδα η οποία θα λειτουργεί αποκλειστικά για τις ανάγκες της ομάδας της Πάφου και του Ακρίτα Χλώρακας.

Με τις κινήσεις αυτές οι Ρώσοι επιχειρηματίες δείχνουν με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο ότι στόχος τους είναι να μετατρέψουν την ομάδα της Πάφου σε κορυφαίο σύλλογο της χώρας, ικανό να διεκδικεί κάθε εγχώριο τίτλο και να αγωνίζεται στα Κύπελλα της Ευρώπης.

Όλα τα πιο πάνω ακούγονται σαν “όνειρο” στ’ αυτιά των φίλων της Πάφου, οι οποίοι πριν μερικά χρόνια έβλεπαν την αγαπημένη τους ομάδα να βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού αβοήθητη, με βοηθητικά γήπεδα “ετοιμόρροπα” και ποδοσφαιριστές φευγάτους από τα μέσα της σεζόν.

Το μόνο που πλέον απομένει για να ολοκληρωθεί το όνειρο των ΠΑΦΙΤΩΝ είναι να έρθουν οι επιτυχίες εντός γηπέδου και αυτό για να πραγματοποιηθεί θα πρέπει πρώτα οι Ρώσοι ιδιοκτήτες να μην επαναλάβουν τα λάθη που στο παρελθόν στοίχισαν σε μεγάλο βαθμό στους “γαλάζιους”.