Γ’ Κατηγορία: Κίνηση ανθρωπιάς από ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας 29ης Μαΐου

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με ανάρτηση που έκανε η ομάδα του ΑΠΟΝΑ Ανάγυιας στα “social media”, γνωστοποίησε ένα περιστατικό που διαδραματίστηκε μετά την λήξη του αγώνα απέναντι στην Ομόνοια 29ης Μαΐου.

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Στέφανος Ιωάννου, αφού συγκρούστηκε κατά την διάρκεια του ματς με τον τερματοφύλακα του ΑΠΟΝΑ, στη συνέχεια πήγε στο νοσοκομείο για να μάθει νέα της υγείας του συναδέλφου του.

Διαβάστε την σχετική ανάρτηση:

Θα θέλαμε σαν ομάδα να επισημάνουμε ένα γεγονός το οποίο έλαβε χώρα μέτα το τέλος του αγώνα της ομάδας μας με την αντίστοιχη της ΟΜΟΝΟΊΑΣ 1948 την περασμένη Κυριακή .Ο αντίπαλος ποδοσφαιριστης είχε μια σύγκρουση με τον τερματοφυλακα της ομάδας μας όπου τον χτύπησε άθελά στο κεφάλι. Μετά το τέλος του αγώνα και ενώ ο τερματοφυλακας μας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΙΩΆΝΝΟΥ αντίπαλος ποδοσφαιριστης πήγε μόνος του στο νοσοκομείο και περίμενε έξω για να ενημερωθεί για την εξέλιξη της υγείας του ποδοσφαιριστη μας. ΑΥΤΌ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ. ΈΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΓΊΝΕΙ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.