Ο Διόνυσος Στρουμπιού με Ντράγκαν Μιλόσεβιτς ενορχηστρωτή

Από: Μαρίνα Σταύρου

Αυτή η φωτογραφία είναι γεμάτη Ιστορία! Ιστορία του Παφίτικου βόλει και φυσικά μνήμες συνδεδεμένες με ένα άνθρωπο που δεν είναι πια μαζί μας το όνομά του όμως είναι ταυτόσημο με το παφίτικο βόλει. Ο λόγος φυσικά για τον Σερβοκύπριο Ντράγκαν Μιλόσεβιτς ο οποίος άφησε ανεξίτηλα το στίγμα του στο χώρο.

Η φωτογραφία που έφτασε στο AthlitikaPress μετά από επίμονη παράκλησή μας προς έναν από τους εικονιζόνεμους μας ταξιδεύει πίσω σχεδόν 20 χρόνια τότε που “αμούστακα” παιδιά έμπαιναν στο γήπεδο και έκαναν θραύσεις.

Η φωτογραφία συνοδεύεται και με δημοσιεύματα του τότε αθλητικού Τύπου που αφορούν την 4η θέση της ομάδας μας στο πρωτάθλημα καθλως και την παρουσία της στο “Springfield Final Four”.

Στη φωτογραφία διακρίνονται οι εξής:

ΠΑΝΩ: Πόλυς Πολυκάρπου (Πρόεδρος), Ντράγκαν Μιλόσεβιτς, Μάριος Καρεσίου, Γεννάδιος Τσαγγαρίδης, Ράκης Πιερίδης, Στέλιος Ζάγγουλος, Ανδρέας Παπαγεωργίου, Άθως Δημητρίου, Ανδρέας Αντωνίου (βοηθός προπονητή). ΚΑΤΩ: Μάριος Παναγίδης, Αντώνης Τσαγγαρίδης, Μαρίνος Παπαχριστοδούλου, Άγγελος Ναζίρης , Μιχάλης Παπακώστας, Γιάννης Πιερίδης.