“Απέδρασε” με το διπλό από την Δευτερά η ΕΝΑΔ (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Τεράστιας σημασίας νίκη πανηγύρισε το απόγευμα της Τετάρτης (14/4) η ΕΝΑΔ Πόλεως Χρυσοχούς, η οποία κέρδισε με σκορ 2-3 τον ΑΠΟΝΑ Ανάγυιας στο Περιφερειακό Στάδιο Αναγίων Δευτεράς. Ο αγώνας αφορούσε την 21η αγωνιστικής της Γ’ Κατηγορίας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για το σύνολο του Κώστα Καϊάφα, καθώς μόλις στο 5ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Κάρλος να βρίσκει δίκτυα.

Τα πράγματα για την ΕΝΑΔ έγιναν ακόμη καλύτερα στο 30′, καθώς ο δραστήριος Άκπαν βρήκε δίκτυα για το 0-2.

Δυστυχώς για τους φιλοξενούμενους, η ομάδα της Ανάγυιας κατάφερε να μειώσει σε 1-2 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και να ξαναμπεί στην διεκδίκηση βαθμολογικού κέρδους.

Στην επανάληψη η ΕΝΑΔ δέχθηκε ισοφαρίστηκε δεχόμενη δεύτερο γκολ. Αυτή την φορά οι γηπεδούχοι σκόραραν με πέναλτι, το οποίο αμφισβητήθηκε έντονα από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Πόλης Χρυσοχούς.

Στα λεπτά των καθυστερήσεων ήρθε η “λύτρωση” για τους φιλοξενούμενους. Ο Κάρλος πέτυχε το δεύτερο του προσωπικό γκολ στο 93′ και έδωσε στην ομάδα του μία μεγάλη νίκη με σκορ 2-3. Με το τρίποντο η ομάδα της Πόλης ανέβηκε στην 12η θέση της βαθμολογίας έχοντας 20 βαθμούς και μείωσε την απόσταση από την έξοδο της από την ζώνη του υποβιβασμού.