Η Ιστορία του Κισσού μέσα από φωτογραφίες

Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο το ανώτατο επίπεδο της Ευρώπης, δεν είναι μόνο η πρώτη κατηγορία και οι ακριβοπληρωμένοι ξένοι ποδοσφαιριστές. Αν μας ρωτάτε εμάς το ποδόσφαιρο και η καρδιά του είναι οι ακαδημίες, οι αλάνες, οι γειτονιές, εκεί που ξεκινάνε όλα, εκεί που η “μάχη” τελειώνει και οι φιλικές αγκαλιές συνεχίζονται δίχως αλλότρια κίνητρα ή σκοτεινούς σκοπούς.

Αυτές τις όμορφες στιγμές, αυτές τις ωραίες ιστορίες και την αγάπη των παιδιών για το ποδόσφαιρο παρουσίασε μέσα από μια σειρά φωτογραφιών ο προπονητής ποδοσφαίρου Φίλιος Αδάμου. Οι φωτογραφίες φυσικά αφορούν τον Κισσό Κισσόνεργας, ένα ιστορικό σωματείο που εδραιώθηκε στο πέρασμα του μέσα από τις μικρότερες κατηγορίες ανεβαίνοντας μέχρι και την 3η κατηγορία της ΚΟΠ.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν, αποτελούν θησαυρό για την αρχειοθήκη τόσο του σωματείου όσο και της Κισσόνεργας. Μέσα από αυτές νοερά το ταξίδι στον χρόνο είναι αναπόφευκτο και αναμφίβολα όλοι όσοι θα εντοπίσουν τον εαυτό τους σε κάποια θα αναπολίσουν όμορφες στιγμές με παιδιά που έμειναν φίλοι αληθινοί μέχρι σήμερα.

Απολαύστε το ταξίδι στο χρόνο μέσα από το αρχείο του Φίλιου Αδάμου