Α. Χρυσοστόμου στο “AthlitikaPress”: “Ένιωθα ότι θα σκοράρω και αυτό έγινε”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Τα χέρια τους από ικανοποίηση τρίβουν στην ομάδα της Πέγειας, καθώς στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είχαν την τύχη να προσθέσουν στο ρόστερ ένα ακατέργαστο διαμάντι.

Ο λόγος για τον 18χρονο πολυθεσίτη ποδοσφαιριστή Ανδρέα Χρυσοστόμου, ο οποίος με το δικό του γκολ χθες (ΔΕΣ ΕΔΩ) έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, στο ντέρμπι κορυφής της Γ’ Κατηγορίας κόντρα στην Ομόνοια 29ης Μαΐου.

Διαβάστε όσα δήλωσε αποκλειστικά ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής στο “AthlitikaPress.com”:

-Πριν το παιχνίδι με την Ομόνοια 29ης Μαΐου πίστευες ότι θα σκοράρεις;

“Η προετοιμασία μου για το παιχνίδι με την Ομόνοια 29ης Μαΐου ήταν αρκετά δύσκολη καθώς ήμουν άρρωστος και δεν μπορούσα να προπονηθώ. Αυτό έπρεπε να το διαχειριστώ και ψυχολογικά για να μπορέσω να αποδώσω το 100% των δυνατοτήτων μου και να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ένιωθα πολύ έντονα ότι θα σκοράρω και αυτό έγινε”.

-Θεωρείς ότι η ομάδα σου θα πάρει τελικά την άνοδο για την Β’ Κατηγορία;

Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, διοίκηση, προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές δουλεύουμε κάθε μέρα πολύ σκληρά για την επίτευξη των στόχων μας και αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά”.

-Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από το πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας;

Το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με καλές ομάδες ποιοτικούς και ταλαντούχους νεαρούς αλλά και έμπειρους ποδοσφαιριστές”.

-Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι στα επόμενα χρόνια;

Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα μου στην διεκδίκηση των στόχων της, με καλές αποδόσεις και σκληρή δουλειά”.