Συνεχόμενα ματς “φωτιά” για την Πέγεια

Από: Γιώργος Γεωργίου

Κρίσιμα παιχνίδια που ίσως κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την άνοδο στην Β’ Κατηγορία έρχονται τις επόμενες ημέρες για την ομάδα της Πέγειας 2014.

Το σύνολο του Γιάννη Χριστοδούλου μετά την εντός έδρας νίκη επί της ΕΝΑΔ με 3-0, βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 39 βαθμούς. Στους ίδιους βαθμούς και στην 2η θέση είναι η ομάδα της Ολυμπιάς Λυμπιών και μόνη στην κορυφή βρίσκεται με 42 βαθμούς η Ομόνοια 29ης Μαΐου. Οι τρεις αυτές ομάδες αναμένεται να “παλέψουν” μέχρι το τέλος για τις δύο θέσεις που οδηγούν στην Β’ Κατηγορία.

Την Κυριακή 11 Απριλίου, η Πέγεια θα κληθεί να αντιμετωπίσει σε εκτός έδρας αγώνα την Ομόνοια 29ης Μαΐου και λίγες ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα την Τετάρτη 14 Απριλίου θα υποδεχθεί στην Πέγεια την Ολυμπιάς Λυμπιών.

Όπως εύκολα μπορεί κανείς να αντιληφθεί, σε περίπτωση που οι ΠΕΓΕΙΩΤΕΣ κάνουν το 2/2 στα επερχόμενα ντέρμπι, τότε θα είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Σε διαφορετική περίπτωση, οι “κιτρινόμαυροι” θα χάσουν σημαντικό έδαφος στον δρόμο για τον μεγάλο στόχο της ανόδου.