Ανώμαλη προσγείωση στο “Μακάρειο” για την Πέγεια (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την δεύτερη της συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας δέχθηκε το βράδυ της Παρασκευής η Πέγεια. Οι “κιτρινόμαυροι” πραγματοποίησαν κάκιστη εμφάνιση στο “Μακάρειο” στάδιο και ηττήθηκαν από τον Εθνικό Άσσιας με σκορ 3-1 για την 18η αγωνιστική. Στους 36 βαθμούς παραμένουν οι ΠΕΓΕΙΩΤΕΣ μετά την σημερινή ήττα.

Τραγικό ξεκίνημα στον αγώνα πραγματοποίησε το σύνολο του Γιάννη Χριστοδούλου στο αποψινό ματς και το πλήρωσε πολύ ακριβά. Συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι μέχρι το 28ο λεπτό κατάφεραν να προηγούνται με 2-0. Αρχικά, ο Κωνσταντινίδης άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό, για να σημειώσει το 2-0 δέκα λεπτά αργότερα ο Λεοντίου με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Η απάντηση της Πέγειας ήταν άμεση, καθώς λίγα λεπτά μετά το 2-0 κατάφερε να μειώσει στο σκορ. Ο νεαρός Ανδρέας Χρυσοστόμου με ωραία ενέργεια πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της ΠΕΓΕΙΩΤΙΚΗΣ ομάδας, σημειώνοντας το 2-1,το οποίο ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη κι ενώ όλοι περίμεναν τους φιλοξενούμενους να αντεπιτεθούν για να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα, εντούτοις αυτό δεν έγινε ποτέ. Οι ποδοσφαιριστές της Πέγειας πραγματοποίησαν τραγική εμφάνιση και δέχθηκαν τρίτο γκολ από τον Εθνικό Άσσιας. Συγκεκριμένα, ο Λεοντίου στο 65ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 3-1.